Renovació d'equips al Punt TIC de Sant Jaume dels Domenys

By Esguard de Dona - dissabte, de juliol 07, 2018

Esguard de Dona - Renovació Punt TIC Sant Jaume dels Domenys (2018)

El Punt TIC de Sant Jaume dels Domenys ha vist renovada i ampliada la seva dotació d’ordinadors, que ha passat de 8 a 14 unitats. La Xarxa de Punt TIC, depenent de la Direcció General de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que té un acord signat amb l’ajuntament, ha fet entrega i posat en marxa 9 nous ordinadors, que han servit per ampliar l’oferta existent i substituir part del maquinari que s’havia quedat obsolet.

Aquests 9 equips són de nova generació i es conformen d’una pantalla de gran format que integra els components propis d’un ordinador com són el disc dur, la targeta gràfica o el processador. El seu sistema operatiu, seguint amb la política de reducció de costos potenciant l’ús de programari lliure de llicències, és l’Ubuntu i duu instal·lats navegadors, paquet d’oficina i altres programes que tampoc no els calen llicència.

L’ampliació i renovació del maquinari suposa una gran millora per als usuaris i permetrà acollir més alumnes a les classes que es fan. Així mateix es podrà seguir organitzant activitats relacionades amb les noves tecnologies i posar l’equipament a disposició de les entitats per a què en facin ús amb més qualitat.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios