Circuït de salut a Llorenç del Penedès

By Esguard de Dona - dijous, d’abril 30, 2015L’Ajuntament de Llorenç del Penedès i la Caixa de Pensions (dins del seu programa Obra Social “La Caixa”), van signar el passat dia 26 de març de 2015 un conveni de col•laboració per instaurar un circuït de salut a la rambla Marinada.

Aquest conveni comporta l’aportació de l’Obra Social “La Caixa” de 6.255,70 € a favor de l’ajuntament per a la implementació del Circuït de salut per a la gent gran i col•lectius amb necessitats especials.

Amb aquest conveni “La Caixa” col•labora en el suport d’activitats socials.

El Circuït de Salut és un projecte que l’Ajuntament de Llorenç fa temps que tenia previst implementar, tenint en compte que hi ha molta gent gran al municipi. Aquest servei està destinat a prevenir el sedentarisme i, per tant, a obtenir una millor qualitat de vida.

Els elements que contindrà el Circuït de salut estan dissenyats per a la pràctica d’exercicis suaus, que afavoreixin el treball integral i equilibrat de totes les parts del cos, potenciant les facultats físiques i sensorials dels usuaris. A l’hora, afavoreix la seva socialització amb altres persones.

Aquesta és una activitat preventiva, pedagògica i d’oci a l’aire lliure, que contribuirà al desenvolupament personal de les persones grans o amb necessitats especials.

El Circuït de salut estarà degudament senyalitzat i delimitat dins de la zona prevista. Comptarà amb diversos aparells especialment dissenyats per a practicar exercicis de motricitat corporal suaus, com per exemple rem, passarel•la, rodes, pedals... L’espai contindrà un cartell informatiu en el qual hi constaran les pautes i els consells d’utilització, de manera que tothom conegui el seu funcionament i aconseguint que la seva efectivitat sigui total.

L’Ajuntament procedirà al manteniment quotidià d’aquest espai d’ús gratuït i lliure per als vilatans.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios