TRACK 2015 - El grup "Eter" de Lletger entre els vuit finalistes

By Esguard de Dona - diumenge, de març 29, 2015

El TRACK. Concurs de Música del Vendrell 2015 ja té finalistes. El passat 19 de febrer va finalitzar el període d’inscripcions amb un total de 94 formacions. El Jurat del TRACK ha avaluat les diferents fases de selecció i ha escollit els vuit finalistes del TRACK, tres dels quals són del Baix Penedès i cinc de la resta de comarques de Catalunya.
Els grups de reserva del TRACK són Medusa Box, la Bisbal d’Empordà (rock), i Euler, Reus (rock). Com a reserva del Premi Baix Penedès hi ha Noctämbuls, el Vendrell (rock català).

Durant el mes d’abril de 2015, aquests vuit grups enregistraran, a l’estudi de gravació La Casamurada, un disc en el qual hi haurà una cançó de cada grup. L’organització difondrà aquest CD entre els mitjans de comunicació, les empreses de representació i les administracions públiques, i en donarà 25 còpies a cada grup per al seu ús personal.

El dissabte 13 de juny els vuit grups finalistes faran una actuació en directe en la qual el Jurat triarà els tres millors grups i l’especial Baix Penedès. La final del TRACK. Concurs de Música del Vendrell engegarà a les 22 h a la plaça de la Sardana del Vendrell i el grup convidat per tancar la nit del TRACK serà Oques Grasses (www.oquesgrasses.com).

Pel que fa als finalistes del TRACK, el Jurat ha triat els següents grups: 
Anna d’Ivori, Tarragona (pop)
Apac, Barcelona (funk)
Bulma, Sant Pere de Ribes (pop-rock, punkrock)
Et-co*, Segur de Calafell (folk ètnic contemporani)
el grup "Eter" de Lletger
Eter, Lletger (rock metal)
Fool Brains, Valls (pop punk)
La Folie, Barcelona (poesia musicada)
Ramastons, el Vendrell (rock).


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios