Nou Llibre de Roser Guasch: "Platja Llarga"

By Esguard de Dona - dilluns, de març 30, 2015

Dissabte dia 11 d'abril a les 12:30 hores, al Restaurant Toful de Mar a la Platja Llarga de Tarragona es presentarà el nou llibre de Roser Guasch Platja Llarga.

Roser Gasch, va néixer a Les Masies de Sant Miquel (Banyeres del Penedès), és llicenciada en Filologia Catalana (URV) i com a escriptora ofereix un ampli ventall de gèneres, ja que a més de la poesia també ha fet incursions a la narrativa i l'assaig literari, així com en la crítica literària.

La seva obra ha obtingut premis com el Miquel Martí i Pol de Roda de Ter per l'obra L'amistat de les pedres, o el tercer premi Joan Duch de Juneda amb Lliris de mar.

La seva obra poètica abasta títol com Plena de tu; La terra del record amb il·lustracions de Maria Teresa Baltasar; Fulles de llorer; L'amistat de les pedres o La terra del record.

De narrativa podem destacar Cambrils, espais per a la calma amb fotografies de Rafael López-Monné.

Pel que fa als assaigs, l'obra de Maria Àngels Anglada ha estat l'eix, així trobem M. Àngels Anglada: La poesia és un dels petits reductes de llibertat que encara tenim (Revista de Catalunya); La poètica de Maria Àngels Anglada (Serra d'Or); El cor: Pretext poètic en la poesia de Maria Àngels Anglada (Actes del Dotzè Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes. Biblioteca Abat Oliba volum I)  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios