Banyeres del Penedès: Gran èxit de les representacions teatrals de les "Tres farses russes"

By Esguard de Dona - dilluns, de març 02, 2015

L'elenc artístic de Banyeres va fer gaudir al públic, qui no va deixar de riure.  


Tant dissabte dia 28 de febrer  com diumenge dia 1 de març es va representar l'obra "Tres farses russes" d'Anton P. Txèkhov, (adaptació de Joan Oliver) a la Societat Nova,  per part de l’Elenc Artístic de Banyeres sota la direcció de Joan Vallés.

L'obra es va desenvolupar en tres actes: "El prometatge" amb Carles Ferràs, Núria Font i Josep Ràfols; "L’ós" amb Rosó Borrell, Oriol Pallarés i  Joan Vallés i "L’aniversari"amb Jordi Ràfols, Juani González, Joan Jesús Rovira, Elisenda Ràfols, Pau Figueras, Joan Urgell, Josep Figueras, Josep Jané, Joan Català i Carles Ferràs.

Retorn als escenaris després de 10 anys 
Després de gairebé deu anys  d’inactivitat i de la mort del seu estimat director i fundador Josep Mª font fa dos anys, el teló es va aixecar de nou pels membres de l'Elenc Artístic de Banyeres, i ho van fer amb un gran èxit.

Un cop acabada l’obra, i amb el desig de retre homenatge a Josep M. Font es va lliurar un ram de flors a la seva vídua, per part d’Ivet Garriga i Dídac Ràfols,  en nom dels joves que anys enrere havien participat en la representació d'altres obres pujades a l'escenari per l'Elenc Artístic de Banyeres. Aquest moment de record i reconeixement va emocionar a tots els presents.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios