Banyeres del Penedès: Concert de l'Escola Contrapunt

By Esguard de Dona - dilluns, de febrer 09, 2015

El passat dissabte va tenir lloc aquest concert a la Societat Nova, amb motiu de l'inici de les Festes de Santa Eulàlia, amb un gran èxit de públic.

L'actuació es va iniciar amb l'orquestra de corda amb la intervenció de la Júlia, la Naomi, en Gerard, la Marta, la Clara, la Júlia, l'Ainhoa i l'Aitana al violí, la Nidia i la Clara a la viola;  la Selma i l'Agnès al violoncel i l'Arnau al contrabaix; els quals van interpretar "Supercalifragilisticoespialidoso" de R. Sherman; "Els Picapedra" de Harm. A. Miralpeix i "Piratas del Caribe" de Klaus Badelt.

El concert va continuar amb els "Llunàtics" grup format per la Judith, en Max, en Jan i l'Alba als saxos; en Ferran, en Pol i en Nil a les trompetes; la Gal·la, en Llorenç i en Roger als trombons, l'Ismael a la guitarra, la Carla al piano, l'Arnau al baix i en Genís a la bateria. Van tocar "Tequila" de Chuck Rio; "Blame it on the boogie" de The Jackson Five i "Llença't" de Jesus Rovira.

Els van seguir el grup "Yes, we can", format per en Pau a la flauta, en Dídac i l'Iratxe al saxo, la Laura al piano i la Minerva a la guitarra, els quals van oferir al públic les peces "Batega" de Txarango i "Every breath you take" del The Police.

El concert va concloure amb l'actuació del grup "Knife of Roses" amb en Raúl al piano, la Paula i la Mar a la guitarra i el baix elèctric i l'Agustí a la bateria. Van interpretar "21 Guns" de Green Day i "Sweet Child of Mine" de Guns and Roses

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios