Art

Mollet del Vallés: Perfomance "CYCLE" de Chirine Karame, Leen De Graeve i Mireia Chalamanch

By Esguard de Dona - dimecres, de juliol 23, 2014

CYCLE

de Chirine Karame - Leen De Graeve - Mireia Chalamanch
CRA'P residents juliol 2014

Dimecres 30 de juliol a les 20h a CRA'P

Procés de recerca, creació i performance
Una recerca sobre els efectes de la violència en l’imaginari col•lectiu i el seu impacte en les generacions presents i futures. Una peça escènica a l’espai públic, a fi de revisitar amb els espectadors la memòria, els afectes i els espais col•lectius per tal de renovar-ne la percepció.

En residència al juny i setembre a Kunstenwerkplaats Pianofabriek (Brussel•les), juliol a Cra’p (Pràctiques de Creació i Recerca Artística, Mollet, Espanya) per cercar el llenguatge comú i crear el guió. La primera presentació de la peça serà el novembre a Ostend (Vrijstaat O, Bèlgica) 2014.
Les tres actrius i directores, que tenen les seves arrels a diverses ciutats, Beirut, Brussel•les, Barcelona, es van conèixer en un laboratori a Beirut, en el Seminari Internacional Artworks & Landmarks 2013.


Chirine Karame (Libanesa Canadenca): Viu a Anglaterra i és mare de dos nens. Ha estudiat arts escèniques i educació psicològica a La Universitat de Montréal. Treballa com theatremaker (escrivint, dirigint i coreografiant) i com a performer. També és ballarina, ha continuat ballant després que li posessin una pròtesis al genoll. Ha participat a molts festivals de diversos països i ha actuat amb molts bons directors en el món àrab. El seu treball en les arts està principalment enfocat als problemes psico-socials en els que explora a través de diversos estrats i formes, ressaltant l’autenticitat.

Leen De Graeve (Bèlgica): Directora, actriu i dramaturga. Graduada a RITS (Brussel•les) com a director de teatre. És membre del col•lectiu de teatre “zie!duif” (premiat amb Theater aan Zee 2008). Ha desenvolupat les seves habilitats en teatre íntim treballant amb Louise Chardon, Andwhatbesidesdeath i Sidney Leonie. El seu amor per fer teatre en llocs específics creix a través de fer actuacions en barris pobres de Antwerp, Brussel•les, Caire, Barcelona i Beirut. En el seu treball explora els límits entre el propi espai i el del públic. Cerca noves relacions entre audiència i actor, i les canviants fronteres entre ells.

Mireia Chalamanch (Catalunya-Espanya): Performer (art del moviment), directora escènica i actriu. Llicenciada en art dramàtic. Cofundadora i coordinadora d’OOFF Cia. durant deu anys. Ha dirigit i ha actuat en teatre d’autor, ha produït creacions pròpies i ha creat peces amb contingut científic i de caràcter literari. Realitza projectes d’art i participació. El seu recorregut artístic es caracteritza per una recerca poètica del cos i la paraula que s’ha anat expressant en diversos àmbits.
L'aforament és limitat. Es prega confirmació al mail info@cra-p.org

Entrada lliure.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios