Sopar-col·loqui al Foment Vilanoví amb Carles Viver i Pi-Sunyer, president del Consell per a la Transició NacionalDimarts 3 de juny
Vilanova i la Geltrú
Foment Vilanoví
Vuit del vespre


Cicle de conferències
Tribuna Vilanova Foment


El dimarts 3 de juny al nostre local iniciarem un cicle de conferències-sopar amb el nom de Tribuna Vilanova Foment, que tindrà continuïtat passat l’estiu amb una periodicitat mensual i sempre fora dels caps de setmana.

És un cicle que s’organitza conjuntament amb el Diari de Vilanova, que farà ressò públic de les ponències i els debats sobre temes diversos de la cultura i la societat amb el denominador comú d’una palesa actualitat. Amb aquest esperit Tribuna Vilanova Foment vol convocar a la nostra entitat personalitats prestigiades en els diversos àmbits que es consideri i alhora potenciar la relació i el debat en l’afabilitat d’un sopar en l’excepcional marc del saló vuitcentista.
       
S’encetarà el cicle amb el reputat jurista Carles Viver i Pi-Sunyer, president de l’Institut d’Estudis Autonòmics i del Consell per a la Transició Nacional, que versarà sobre La llei i la política en el procés de transició nacional.

L’acte començarà a les 8 del vespre amb una recepció a la sala del Cafè i la conferència començarà a 2/4 de 9  al saló. Acte seguit es servirà el sopar i a les postres i cafè s’iniciarà el col·loqui. L’hora límit de la vetllada serà a les 11 de la nit.

El sopar serà ofert pel restaurant del Foment i el preu per als associats serà de 20 Euros per persona, amb la possibilitat de portar un acompanyant per soci al mateix preu. El preu per als no socis, coberta ja la mercè de l’acompanyant, seria de 25 Euros per persona. Els socis podreu fer una reserva preferent de 6 a 9 del vespre en dies feiners al telèfon de l’entitat 93 893 1010 o per e-mail a tribunavilanovafoment@gmail.com fins el dijous 29 de maig, data que es donarà llibertat de reserva a d’altres ciutadans.
         

Comentaris