Europa: Declaración de Martin Schulz, president del Parlament Europeu sobre l'abdicació del Rei.Autor: Martin Rulsch

"El rei Joan Carles ha estat un pilar per a Espanya en la seva transició reeixida cap a la democràcia, la llibertat i el progrés. Ell va assegurar la pau i la unitat en un moment crucial per al seu país, i va aconseguir portar endavant les reformes internes, a la vegada que es traçava el camí europeu d'Espanya.

Desitjo al Príncep d'Astúries èxit en el seu regnat. Estic segur que ell serà un far per a la cohesió i la confiança, mantenint el compromís d'Espanya per a una Unió Europea forta. Ell serà una veu altament valorada en el món. "
English version:
The President of the European Parliament Martin Schulz made the following statement on the abdication of King Juan Carlos of Spain:

"King Juan Carlos has been a pillar for Spain in its successful transition to democracy, freedom and progress. He ensured peace and unity at a crucial time for his country, and managed to bring forward internal reforms while tracing out the European path for Spain.

I wish Prince of Asturias success for his reign. I am confident that he will be a beacon of cohesion and trust, keeping Spain's commitment to a strong European Union. He will be a highly regarded voice in the world. "

Comentaris