Banyeres: 250 quilos d'aliments recaptats a la Festa Solidaria "La Fam no fa Vacances"

By Esguard de Dona - dijous, de juny 19, 2014

Edu Mutante en l'escenari de la Societat Nova


El passat diumenge, Radio Banyeres va organitzar una Festa Solidaria que va comptar amb la col•laboració de l'Ajuntament de Banyeres, la Societat Nova, el grup Caramelo, Edu Mutante; Bar el Jardí, Restaurant El Bosc, Restaurant Petit Priorat, Cellers Domenys, la Penya Blaugrana i la participació d'un nombrós públic que va respondre a la crida aportant els aliments i obtenint a canvi, a més de la satisfacció de saber que s’estava ajudant a persones necessitades, assistir-hi a les actuacions o obtenint alguns dels premis (dinars, sopars) aportats pels restaurants, o ampolles de cava o vi aportades per Cellers Domenys.
També va tenir lloc un dinar solidari a la Societat Nova on a més de solidaritat es va poder gaudir d’un bon ambient veïnal.

Radio Banyeres ha expressat públicament el seu agraïment per la bona acollida que col·laboradors i públic han mostrat a la seva proposta.

Cal afegir que tots els participants han actuat a cost 0, i que l'ús de locals o d'aparells tècnics, etc. també va ser aportat de manera gratuïta.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios