Sant Pere de Riudebitlles: Presentació del llibre "Petonets pels puestus o a la recerca de l'amor sincer"Dissabte 10 de maig
Sant Pere de Riudebitlles
Biblioteca Maria Àngels Torrents
Dotze del migdia


"Petonets pels puestus o a la recerca de l’amor sincer" relata el viatge emocional de Joan Llorente, un jove de trenta anys passats, a la recerca del veritable sentit de l’amor sincer. A través de l’experiència pròpia i de la de diferents personatges que es troba en aquest camí, el protagonista busca les respostes al fracàs de la seva relació sentimental amb la xicota de tota la vida. La història és una sàtira de la visió masculina del món de la parella i dels sentiments contada en primera persona i amb l'aire distret i innocent del seu protagonista.

L'autor: 
Jordi Romeu Carol
(Sant Pere de Riudebitlles, 1978) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Publicitat i Relacions Públiques, i bomber de professió. El món de la literatura, però, no li és aliè, hi ha conviscut tota la vida i actualment forma part del seu dia a dia. Aquesta és la seva tercera novel·la, tot i que és la primera que es publica. Jordi Romeu Carol va obtenir el XXII Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar aquest passat mes de febrer.


Comentaris