Art: Imaginaris del Desplaçament - Trobades a Marroc i Barcelona (CRA'P Seminaris 2014)


CRA’P seminaris 2014
SEMINARI INTERNACIONAL
ARTWORKS & LANDMARKS
Pràctiques Artístiques Contemporànies i Contextos
Juny – Juliol 2014

L’objectiu principal del seminari és congregar un reduït grup de participants per repensar la pràctica artística contemporània en relació als imaginaris del “desplaçament”.
Dins d’aquest marc, CRA’P proposa obrir dues de les activitats programades a persones interessades en l’exploració de la pràctica artística entesa com a mobilitat, procés, flux i transmissió.

TAHANOUT, MARROC
Del 7 al 15 de juny amb Toni Serra *) Abu Ali i Carme Torrent
Toni Serra *) Abu Ali i Carme Torrent conduiran aquesta trobada a partir de reflexions i experiències basades en la noció de visió i el que el cos obre en aquest trànsit en què ens sostreiem al flux hipnòtic d’imatges estímul. Sent testimonis d’experiències que esdevenen imatges creuades de la realitat, artificis poètics, visions íntimes que es despleguen entre els estats de vigília, del dormir i del somiar.

BARCELONA, ESPANYA
Del 27 de juny al 6 de juliol amb Montse Romaní
Montse Romaní coordinarà aquesta trobada buscant com a punt de partida explorar les interseccions entre art/context/cos/ciutat a través de la seva dimensió performativa; reconeixent l’enorme potencialitat que les accions col·lectives han demostrat per a la transformació de les relacions socials i de poder. Per indagar en aquestes qüestions, s’establirà una xarxa de col·laboracions i intercanvis amb un conjunt d’espais, entitats, grups i plataformes, situades a Barcelona i els seus voltants, que en els últims temps han assajat formes d’intervenció creativa i política en la vida quotidiana del territori.PREUS I INSCRIPCIONS
Tahanout: 580€ (530€ col·laboradors de Cra’p) * inclou allotjament i pensió completa
Barcelona: 300€ (270€ col·laboradors de Cra’p)
Inscripció: enviar cv y Formulari d’inscripció a info@cra-p.org.
Es valorarà l’interès en participar a les 2 trobades.

Termini límit per la inscripció: 23 de maig 2014


PDF en castellà

Comentaris