El Vendrell: Exposició de Porcellana de Marta Dávila

By Esguard de Dona - dijous, d’abril 10, 2014
Del divendres 4 d’abril al dissabte 17 de maig
dijous, divendres i dissabtes 
de 17:30 a 20:30
Plaça de les Garrofes, 4
43700 El vendrell

Marta Dávila va néixer a Bilbao. La seva formació inicial no està relacionada amb la ceràmica, ja que és llicenciada en Física de l’Estat Sòlid, Màster en Tecnologies de Fabricació impartit pel departament d’Ingenieria Mecànica de l’Escola d’Ingeniers de Bilbao.
No és fins l’any 2000 que comença a relacionar-se amb la ceràmica. Segueix diferents cursos a l’Escola de Ceràmica de La Bisbal, esmalts, tecnologia de forns, tan de baixa com d’alta temperatura...
Al 2012 segueix un curs  de tecnologia de la porcellana impartit per Yukiko Murata i Rosa Cortiella.
La seva filosofia de formació en la ceràmica era i segueix sent la de seguir cursos en els períodes de vacances i fer el seu treball creatiu al llarg de l’any a Bilbao.
Ha exposat a Bilbao, a Persuadeal 2012
A la Tenda- Galeria Tiempos Modernos. Madrid. al 2013.  
A l’ACC  a Barcelonaal 2014.

L’exposició mostra peces en porcellana realitzades mitjançant un joc amb el seu color natural, el blanc, i amb les textures; les formes i l’extrema finura de les parets dels recipients, així, les seves obres tenen la lleugeresa del paper d'arrós, de tant poc que pesen, són delicades i en canvi no donen sensacio de fragilitat. Maria Dávila aplica els seus coneixements de física a la creació de les seves obres portant el repte de la seva creació al límit per aconseguir peces extremadament primes que sota la llum esdevenent d'una transparència quasi irrea, perquè la llum en projectar-se dins i fora del recipient acaba per ser part de la mateixa obra. l. 
Per a més informació:
Camil.la Pérez Salvà-CERÀMICA
Telf. 679439734
www.camillaperez.com

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios