Europa: Debat obert als ciutadans amb Viviane Reding en Barcelona, diumenge 23 de febrer

By Esguard de Dona - dijous, de febrer 20, 2014

Imatge:
World Economic Forum

La vicepresidenta de la Comissió Europea i responsable de Justícia i Drets Fonamentals i Ciutadania, Viviane Reding, serà a Barcelona el proper diumenge 23 de febrer per mantenir un debat ciutadà sobre el futur d'Europa. L'acte, que tindrà lloc a partir de les sis de la tarda a l'Auditori de La Pedrera, també es podrà seguir a través de web streamming i de les xarxes socials, on ja hi ha activitat amb les etiquetes #redingBCN i #EUdeb8
La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ofereix als mitjans digitals la possibilitat d'incrustar un 'live-blog' a la seva web perquè els seus lectors puguin seguir el debat en directe.  En aquest blog s'anirà informant dels principals temes que es tractin durant el debat amb posts, fotografies, enquestes i tweets relacionats amb el diàleg. Actualment el blog ja és actiu amb informació prèvia al debat.
Podeu visualitzar el Live-blog a la nostra pàgina web: www.debatredingbarcelona.eu
Aquesta experiència s'ha dut a terme en mitjans digitals d'altres països que han acollit un debat d'aquest tipus com els belgues " Le Soir" o "DH.be"
. .

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios