Dones d'Empresa: Visita guiada a "Mirades a la col·lecció: Dones" del Museu Víctor Balaguer

By Esguard de Dona - divendres, de febrer 21, 2014


Sota el títol de “Mirades a la col·lecció: Dones”, el Museu Víctor Balaguer ha encetat una tongada de diferents visites temàtiques i petites mostres per poder aproximar el públic a les col·leccions d’una manera més específica.

En aquesta ocasió s’exposa a la sala de Temporals una abundant galeria de retrats femenins de diferents períodes que mostren imatges de la dona des dels segle XVII fins a la dècada de 1960. Aquest petit passeig pel gènere del retrat amb accent femení a través de diferents moviments artístics conté una pinzellada de barroc, neoclassicisme, realisme, modernisme, noucentisme, i diferents estils figuratius del segle XX.

Hi podem trobar noms com Claudio Coello, Antonio de Pereda, Francisco Manuel Bayeu, Felip Masó, Antoni Caba, Juan Luna, Francesc Domingo, els vilanovins Enric C. Ricart i Joan F. Ràfols entre d’altres.

El dimecres, 26 de febrer, a les 17h, Dones d’Empresa ha programat una visita guiada a l’exposició temporal a càrrec de la seva directora, Mireia Rosich.

L’accés és lliure i gratuït, però cal confirmar assistència. Places limitades
Novetats Confirmar assistència

Dones d'Empresa DONES D'EMPRESA Penedès | Garraf | Carrer Beneficència, 17 · Vilafranca del Penedès | Carrer de l'Àncora, 3 · Vilanova de Geltrú
Tel. 902 106 700 info@donesdempresa.cat · www.donesdempresa.cat

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios