Es convoca la 15a edició dels Premis ADEG

By Esguard de Dona - dimecres, de gener 29, 2014
Els Premis ADEG 2014 tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d'empreses del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l’Associació, que hagin excel·lit durant l’any anterior. L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, el proper 9 de maig, en el decurs de La Nit de l’Empresa.

En el marc de l’Any ADEG 2014 i sota la divisa Cultura d’Empresa, la convocatòria dels Premis ADEG pretén acompanyar les accions d’estímul a la competitivitat, promoció de la innovació i planificació estratègica de les empreses.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a l’ADEG poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional si es considera que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el corresponent imprès de Proposta de Candidatura.

El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 7 de març de 2014. Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi, rebran un tractament confidencial.

En la seva quinzena edició, els Premis ADEG proposen les categories següents:
  • Premi ADEG a la Innovació
  • Premi ADEG a la Internacionalització
  • Premi ADEG a la Comunicació
  • Premi ADEG a la Competitivitat
  • Premi ADEG al Compromís social
  • Premi ADEG a la Iniciativa de nova creació
  • Premi ADEG especial “Cultura d’Empresa”
Aniversaris d’empreses associades


Com tots els anys, coincidint amb la gala dels Premis ADEG i en el decurs de La Nit de l’Empresa, tindrà lloc l’homenatge a empreses associades que enguany celebren un aniversari significatiu, com ara el 25è, el 50è, el 75è...

En aquesta edició ja es tenen en compte empreses comInstal·lacions RequejoGestingralCegecopLeonor Viçon iEndutex Ibèrica -totes elles en el seu primer quart de segle.

Altres empreses associades que també compleixin un aniversari destacat es poden posar en contacte amb l’ADEG per comunicar-ho.  

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios