ADEG / EDE : El Futur del Turisme a Catalunya

By Esguard de Dona - dimecres, de gener 29, 2014

Una de les novetats de la programació de l’Escola de Direcció d’Empresa és la inclusió d’un cicle exclusiu per a empresaris i directius del sector turístic, presentat amb la divisa EDE Turisme. 


El Gremi d'Hostaleria de Sitges i  l'ADEG està treballant conjuntament en la iniciativa EDE Turisme. Es tracta d'una divisa de l'Escola de Direcció d'Empresa, expressament orientada a empresaris i directius del sector turístic.

La programació de l'EDE Turisme s'encetarà amb tres sessions al voltant del màrqueting turístic. En sessió única i en horaris de tarda, les tres propostes formatives s’impartiran a la seu del Gremi de Sitges i podran ser objecte de bonificació (en el cas dels participants que es matriculin al cicle complet).

El proper 5 de febrer, a les 10h30, a l'Avenida Sofía Hotel & Spa, de Sitges, tindrà lloc l’acte de presentació d'aquesta nova programació i dels propòsits continguts en la iniciativa EDE Turisme.

En el mateix acte de presentació s’oferirà als assistents una ponència del professor Josep Donaire, director de l'Institut Superior d'Estudis Turístics (UdG), amb el títol "El futur del turisme a Catalunya".

Per a més informació i inscripcions: comunicacio@ede.cat | 902 106. 700

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios