Banyeres del Penedès: Resum Activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

By Esguard de Dona - dimarts, de novembre 26, 2013Durant la setmana del 19 al 24 de setembre, en el marc de la setmana europea de la prevenció de residus, Banyeres del Penedès ha fet diversos actes.

El dimecres dia 20 de novembre es va oferir la xerrada “Parlem de Natura” amb reportatges sobre la nostra fauna, a càrrec dels ornitòlegs Xavier Bayer de Vilafranca del Penedès i Cisco Guasch de les Masies de Sant Miquel. A aquesta xerrada van assistir una trentena de persones, les quals van poder visionar diversos documentals en HD i posteriorment van fer debat.

Divendres dia 22 de novembre, en Xavier Bayer de GEPEC va presentar l’acord de custodia de ratpenats a la Font Gran. També es va presentar el projecte de restauració ambiental i creació d’itineraris naturalistes en la riera de Sant Miquel a càrrec de les redactores del projecte, les ambientòlogues Diana Martínez i Laura Torres i per últim es va presentar de manera virtual el full www.liniaverdabanyeresdelpenedes.cat  i l'aplicació per android i IOS. A l’acte van assistir prop de 80 persones, molt interessades en aquestes iniciatives de recuperar els antics camins del municipi, així com la tendència a aplicar les noves tecnologies per tal de facilitar la gestió d’incidències.

Aquests dos actes van tenir lloc al Centre Cívic Ernest Lluch.


El darrers actes van tenir lloc diumenge dia 24 de novembre amb un esmorzar popular i la tradicional fira de bestiar i eines del camp, que estava situada darrera la cooperativa agrícola.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios