Encara estem a temps d'ajudar a "Aturar la Vivisecció" a Europa. Una terrible pràctica que experimenta amb animals vius.

By Esguard de Dona - dijous, d’octubre 31, 2013
Iniciatives Ciutadanes Europees. 
Demà s'acaba el termini per poder presentar declaracions de suport a les primeres vuit Iniciatives Ciutadanes Europees.

Hi ha tres grups que estan a un pas de complir el cicle per poder veure les seves iniciatives recolzades per un mínim d'1.000.000 de ciutadans i ciutadanes de la UE i a les que encara es pot donar suport signant per internet.
Segons les normes de la Unió Europea de les Iniciatives Ciutadanes, això vol dir assolir com a mínim un milió de signatures en que hagin participat ciutadans o ciutdanes de al menys 7 Estats membres. 


Aquestes són les Iniciatives Ciutadanes en les que es pot participar abans s'acabi el termini. 
 • Stop Vivisection, (Aturar la Vivisecció) 
 • Volen aturar l'experimentació amb animals vius.
 • Si us voleu espantar del que significa la vivisecció entreu en aquest enllaç
Segons les darreres dades encara mancarien unes 13.000 signatures, així que  Si voleu signar contra la vivisecció aquí teniu l'enllaç. Pot ser us costi una mica de temps obrir l'enllaç, darrera d'aquesta iniciativa però l'enllaç és correcte 

Defensa que  «l'aigua és un bé públic i no una mercaderia»Aquesta ja ha arribat al nombre de signatures necessari, de fet té més de 1.800.000 signatures. • One of Us (Un de Nosaltres)

 • Volen que la UE deixi de finançar activitats que impliquen la destrucció de embrions humans.

  Ja tenen més de 1.200.000 signatures


  "CLICK & SIGN" ¡FIRMA!
TODOS FUIMOS EMBRIONES UNA VEZ: ¡TAMBIÉN TÚ!


  .Les autoritats nacionals disposen de tres mesos per validar les signatures, un procediment que va començar al mes de setembre en el cas de la iniciativa Right2water.

  Un cop validades les Iniciatives, la Comissió Europea disposa de tres mesos més per estudiar-les i decidir què fer. En rebrà els organitzadors perquè puguin explicar-se amb més profunditat i aquests tindran la possibilitat de presentar la seva Iniciativa en una audiència pública organitzada pel Parlament Europeu. En acabat, la Comissió adoptarà una comunicació amb les seves conclusions al respecte, les mesures que té previst adoptar i la seva justificació.
  Des del punt de vista polític i de la participació ciutadana el vicepresident de la Comissió Europea, Maroš Šefčovič ha declarat que, «és molt engrescador que tres d'aquestes iniciatives hagin superat el llindar de l'èxit que representa el milió de signatures. Això demostra que un experiment de democràcia participativa i transnacional tan singular i ambiciós com aquest ha copsat la imaginació de gent de tot Europa. Ara bé, també vull expressar el meu sincer consol als organitzadors de les altres cinc Iniciatives tot i que han de ser conscients que els seus esforços i tota l'energia que hi ha esmerçat no han estat debades perquè han pogut establir lligams amb persones d'arreu d'Europa que pensen de la mateixa manera i han participat en autèntics debats paneuropeus sobre qüestions molt importants per a ells. Això representa una base molt sòlida per continuar fent campanya».


  • Share:

  You Might Also Like

  0 comentarios