Europa: 790.000 euros per ajudar a millorar l'accés al Port de Barcelona per carretera i per tren.

By Esguard de Dona - dijous, d’octubre 17, 2013


La Unió Europea aportarà 790.000 euros del programa TEN-T per ajudar a elaborar un seguit d'estudis que analitzin com es pot millorar l'accés per carretera i ferrocarril al port de Barcelona. Els estudis, que contribueixen a la realització de l'eix ferroviari d'alta velocitat del sud est d'Europa (Projectes de prioritat TEN-T 3), prepararan el terreny per fer les obres  necessàries per crear les noves vies d'accés.
Els estudis, que van ser seleccionats en la convocatòria Multi-Anual de finançament del 2012, analitzaran quina és la millor manera de crear una nova carretera i via de ferrocarril d'accés al port de Barcelona incloent el nou moll del Prat i les terminals de contenidors Tercat-Hutchison
També oferiran una avaluació tècnica de les alternatives d'implementació, incloent la planificació i els estudis de disseny final, així com una anàlisis econòmica i financera.
Els estudis estaran supervisats per l'agència executiva de la xarxa de transport transeuropea (TEN-T EA) i està previst que es finalitzin a finals del 2014.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios