El Vendrell: Workshop dirigit per Rebecca Hutchinson

By Esguard de Dona - dilluns, d’octubre 07, 2013


Un moment del Wokrshop
dirigit per Rebecca Huchinson.
Foto proietat de Camil·la Perez Salvà.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Workshop que Rebecca Hutchinson ha impartit a l'Escola Municipal d'Art Apel.les Fenosa del Vendrell. 
Un èxit total. 

Us deixo la declaració publicada per una de les ceramistes més destacades del nostre territori, Camil·la Perez Salvà,  envers aquesta activitat.

"Ha estat un èxit aclaparador, tan pel nombre d'artistes participants, de diferents procedències, catalans, del País Valencià, La Rioja, Madrid... com pel nivell de satisfacció d'aquests, manifestat reiteradament.
És la primera vegada que Rebecca Hutchinson, artista i professora a la UMass Dartmouth, Massachusetts, imparteix una sessió de treball amb alumnes com la que acaba d'impartir al Vendrell, al nostre país.
Una de les obres seleccionades a la VII Biennal Internacional del Vendrell és de la seva autoria. El seu treball obre les portes a combinar elements pròpiament ceràmics (amb cocció), amb altres sense, l'encurioseix la natura tan en l'aspecte formal com de desenvolupament, creixement, associació d'espècies i la relació amb els seus ecosistemes.
Per a mi al menys, i m'atreveixo a dir que per la majoria dels assistents una agradable descoberta."

Participants del Workshop dirigit per
Rebecca Hutchinson aquest
cap de setmana al Vendrell
Foto: Propietat Camil·la Perez Salvà

Camil·la Perez Salvà

Rebecca Hutchinson es professora de ceràmica a la universitat de Massachusetts des de l’any 2001.
Treballa en grans instal·lacions, juga amb la inspiració que causa tant la construcció sorgida de la imaginació i creativitat de l’ésser humà com de la natura. Ha participat a mostres al Museu de San Francisco, a la Biennal de Ceràmica de Taiwan,  al Museu de Bracciano a Itàlia; entre moltes altres.
Ha tingut nombrosos premis, i algunes de les seves peces es troben en col·leccions privades  i públiques, incloent el citat Museu Bracciano, l’Archie Bray Foundation, el museu d’Art de Georgia, Universitat d’Arizona, Universitat de Louisville, Concordia University de Quebec, o el Craft Museum Brockton de Massachusetts.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios