EDE/ADEG: 5a edició del Programa de Direcció de Pimes (PDP) enguany a Vilafranca del Penedès

By Esguard de Dona - dimecres, d’octubre 09, 2013


L’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) ja ha obert el període d’inscripció de la 5a edició del Programa de Direcció de Pimes. En aquesta ocasió, el curs s’impartirà a la seu de l’ADEG de Vilafranca del Penedès (c. Beneficència, 17), a partir del 29 d’octubre i fins al 17 de desembre.

Com els precedents, el nou PDP tindrà una durada total de 50 hores, repartides en 8 jornades, sempre en dimarts i en horari intensiu, de 8h30 a 14h30.

Els alumnes del curs podran viatjar per més d’una vintena d’assignatures, impartides pel mateix nombre d’experts, tots ells acreditats i reconeguts com a docents de primer nivell. A més, el Programa té molt en compte les aportacions casuístiques per part d’empreses del Penedès i compta amb dos dinars de treball, al voltant de l’empresa familiar, el primer, i de l’emprenedoria i el talent en les organitzacions, el segon.

El PDP es recomana especialment a directius i executius de petites i mitjanes empreses i a empresaris individuals, així com també a successors d’empreses familiars.

Els interessats poden trobar més informació a http://www.ede.cat/index.php/pdp5. Cal recordar que s’estableix un nombre màxim de 14 inscripcions, per la qual cosa convé avançar la reserva de plaça.


Sessió de presentació

L'Escola de Direcció d'Empresa ha organitzat una sessió de presentació, el dimarts 15 d’octubre, a les 9 del matí, a l’ADEG Vilafranca (Carrer de la Beneficència, 17). Només cal confirmar assistència al 903 106 700 o enviant un correu electrònic a info@ede.cat.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios