Dones d'Empresa: Dones en Marxa

By Esguard de Dona - dimarts, d’octubre 08, 2013


Amb el lema de “Dones en marxa”, Dones d’Empresa del Penedès i el Garraf, entitat vinculada a l’ADEG, va presentar la nova etapa, el passat 3 d’octubre, en un marc emblemàtic , com és el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.

En el decurs de l’acte van tenir lloc diversos parlaments, en primer lloc, el de la seva nova presidenta, Cristina Mestre, que va destacar la importància de contribuir a eliminar els obstacles que frenen el desenvolupament de la meitat de la població.

A continuació, i un dels moments més esperats, va ser la intervenció de la presidenta de l’Institut Català de la dona, Montserrat Gatell, seguidament també va intervenir el restaurador Josep Ma Matas, col·laborador proper de l’entitat.

Tota la vetllada va estar amenitzada pel grup de dansa de l’Estudi Rosa Mari González i Carme Gatell, amb un toc de humor amb Lola Galván i l’aportació de la cantant vilanovina, Míriam Vallés.

Per finalitzar la presentació, el president de l’ADEG, Xavier Cardona, va fer èmfasi en la importància del talent i el saber fer femení i en acabat, unes paraules  de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, van tancar l’acte.

Per fer-ho d’una manera més lúdica, Dones de Empresa va voler fer una presentació diferent, com una festa, i ho va aconseguir reunint al seu voltant més de 150 persones.

Cal destacar el patrocini de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Artrivity Disney, Artur Garcia (Aplicacions gràfiques), Caves Nadal, Club nàutic, Design 41, Estudi de Dansa rosa Mari González i Carme Gatell, Eix diari, Erik il·luminacions, Estanc núm. 2 de Vilanova i la G., Ignifugacions el Garraf, Jardiland, Jordi Martínez, Judith Antolín Studio, La llar de la fotocòpia, Lola Galvan, Lolita cafès i cacao, Loteria Sant Julià, Miquel Mas Arquitectes, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Nunué Sitges, Renfe, Restaurant la Cucanya, Tancaments metàl·lics Codmar, Torrons i Gelats Garcia Sirvent i Viu Comerç. Dones d’Empresa agraeix la seva col·laboració.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios