Banyeres del Penedès: Resum de l'Excursió a Salamanca

By Esguard de Dona - divendres, d’octubre 11, 2013


Del 29 de setembre al 4 d’octubre, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, va organitzar un viatge a Salamanca. Un total de 70 persones, van ser les que van poder gaudir d’aquest viatge.

El diumenge van sortir molt puntuals  y contents direcció Salamanca amb parada per esmorzar a Alfajarin i continuació fins a Burgos per  dinar y desprès efectuar una petita visita a la plaça de la catedral i entorns i a continuació viatjar al destí Salamanca Htl. Albatros, tot perfecte un viatge prou llarg però molt aconseguit amb las parades de descans.

Dilluns, van visitar la ciutat de Salamanca per la que es varen dividir en dos grups “Marga-Lluis” i “Mercedes-Salvador”, molt monumental i impressionant tot el que varen veure i les explicacions que varen rebre, les dues Catedrals, la Universitat, La casa de las Conchas etc. etc. Desprès de dinar van anar a Alba de Tormes, lloc consagrat a las relíquies de Santa Teresa de Jesús i per acabar la visita al castell del ducat d’Alba (la Duquessa).

El dimarts van sortir cap a Zamora on van visitar la catedral, la muralla, el castell i el Museu de Setmana Santa. El dimecres van sortir cap a Ciudad Rodrigo, una vila amb casc antic i emmurallat,  a continuació a Peña de França a uns 1700m d’altura, una costa de primer nivell, van continuar viatge a San Martin del Castañar y a La Alberca, on varen cantar el Virolai i Muñequita Linda sota la direcció d’un senyor de 94 anys i en Joan Figueres, que va ser tot un èxit.

El dijous van anar a Arribes del Duero, el petit creuer fou molt bonic i entretingut, en el qual van poder observar un parell d’àligues i d’altres especies. Ja el divendres, van visitar Àvila, el convent de Santa Teresa, la muralla els mercats esglésies, entre d’altres, i desprès de dinar van tornar a Banyeres via Madrid. Segons paraules de l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, va ser un viatge molt maco, molt entretingut i amb molt bona harmonia.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios