Sant Jaume dels Domenys: Cursos 2013 - 2014

By Esguard de Dona - dilluns, de setembre 16, 2013


Alfabetització
Horari: dimarts i dijous de 15,30 a 17 h
Professora: Rosario Teuler
Activitat gratuïta Durada: curs escolar (octubre a juny)
Català parlat per adults
Horari: dimarts i dijous de 17 a 18 h
Professora: Rosario Teuler
Activitat gratuïta Durada: curs escolar (octubre a juny)

Anglès
Per a alumnes d’ESO, Batxillerat i adults. Diferents grups segons nivell. La metodologia emprada a l’aula serà un conjunt d’activitats de comprensió escrita, expressió i interacció oral i expressió i interacció escrita i la participació i interacció amb els companys mitjançant les eines donades.
Horari: dimarts o dijous de 18 a 19 o de 19 a 20 h, dimecres de 16 a 17 o de 17 a 18 h
Professora: Carme Capdevila
Preu: 20 € mensuals Durada: curs escolar (octubre a juny)
Grup de conversa els divendres de 20 a 21 h (preu segons si s’és alumne de les classes o no)

Ioga
Horari: dimecres de 17 a 18 h
Professora: Marisa Barros
Preu: 20 € mensuals Durada: curs escolar (octubre a juny)
Inici el 2 d’octubre

Sevillanas
Horari: divendres de 19 a 20 h
Professora: M. Carmen Suárez
Preu: 10 € mensuals Durada: curs escolar (octubre a juny)
Inici el 18 d’octubre

Balls de saló
Tango, Txa-txa-txa, Pasdoble, Fox, Bolero i Vals
Gaudeix aprenent els balls de sempre, exercita el teu cos i la teva ment, amb o sense parella. Aquest curs s’adreça a aquelles persones que volen aprendre o perfeccionar el seu estil de ball.
Horari: dijous de 19.30 a 20.30 h
Professora: Miriam Buitrago
Preu: 20 € mensuals per persona
Durada: 1 trimestre (d'octubre a desembre)

Informàtica bàsica
Horari: dimarts i dijous de 18.30 a 19.30 h
Professor: Christian Knoph
Preu: 20 € mensuals Durada: 1 trimestre (d'octubre a desembre)

Fengshui
Curs teòric i pràctic, amb estudi i diagnosi real de la llar de qui participa. Aprendrem què és el fengshui i com funciona, a conèixer i tractar l’energia tel·lúrica de l’ambient on vius, a crear el teu espai vital, únic i irrepetible, a conèixer els elements i el Txi i a potenciar les zones favorables de la teva llar i minimitzar les geopaties.
S’imparteix en 5 sessions de 3 hores cadascuna
Professora: Hilda Parisi
Preu: 40 €

Taller de ràdio
T’agradaria aprendre com es crea des de zero un programa de ràdio com els que escoltes habitualment? Si no t’ho havies plantejat i et pica la curiositat, Domenys Ràdio et donem l’opció d’aprendre i participar en la creació d’un programa de ràdio amb aquest taller. Redactar el guió, pensar l’estructura del programa i les seves seccions, aprendre a locutar i treballar en equip, seran els aspectes principals que podràs aprendre d’entre moltes altres coses. A més a més, el programa ideat pels membres de l’equip estarà integrat a la nova graella de programació de l’emissora.
Horari: dimecres de 19.30 a 20.30 h
Professors: Josep Castells i Laia Batlle
Preu: 15 € mensuals Durada: curs escolar (octubre a juny)

Inscripcions dels cursos i tallers a la Biblioteca Municipal Alfons Maseras (Casa de Cultura, c. de la Germanor, 8) de dilluns a divendres, de 16 a 17.30 h, fins al dia 25 de setembre.
Tota activitat haurà de tenir un mínim d'alumnes per poder dur-se a terme. Les activitats començaran durant el mes d'octubre.
Durant l'any, l'ajuntament anirà organitzant altres activitats, tallers i/o cursos, dels quals en podreu trobar informació a la web municipal www.santjaumedelsdomenys.cat, a les cartelleres del municipi o a la Casa de Cultura. Podeu suggerir cursos, tallers o activitats per a què l'ajuntament els organitzi amb un mínim de persones interessades.
Per rebre més informació podeu passar per la Biblioteca Municipal en l'horari assenyalat, trucar al 977 678 529, o enviar un correu a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat
Els dijous al matí es faran cursos d’informàtica gratuïts adreçats a la gent gran del municipi. Estan gestionats per l'Associació de Gent Gran. Per demanar informació i/o apuntar-vos cal que truqueu al seu president, Albert Carreras, al 977 678 238.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios