Llorenç del Penedès: Oferta Formació i Cursets.

By Esguard de Dona - dimecres, de setembre 04, 2013


Autora: Elaine with Grey Cats


CATALÀ

Us oferim els 2 nivells que us especifiquem a continuació:

-Curs de conversa i iniciació al català: destinat a nouvinguts o a ciutadans que tinguin dificultats per comunicar-se en llengua catalana.

-Coneixements sobre el nivell B o C de català: els continguts del curs es determinaran a partir de les inscripcions. Es dinamitzarà el nivell que tingui més demanda. Sigui quin sigui el curs que s’acabi activant (B o C), aquest contindrà coneixements per accedir a les proves d’accés al títol oficial de la Generalitat.


CALENDARI: Tots els cursos es duran a terme els dimecres, del 9 d’octubre de 2013 al 21 de maig de 2014 (excepte alguns dies que s’aniran informant –setmana santa, vigílies de festius,...)


HORARIS:
-Conversa i iniciació al català: de 5 a 6 de la tarda (1 h.) Total: 30 hores
-Nivell B/C: de 6 a 2/4 de 8 de la tarda (1’5 h.) Total: 45 hores.


PREUS:

Ambdós cursos tenen un import total de 60 €, que s’abonaran en metàl•lic en dues quotes de 30 €, la primera quota al moment de la inscripció i la segona al mes de gener de 2014


PROFESSORA: Saida Coll


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

L’AULA DE LA GENT GRAN

Aquest curs continuarem oferint aquesta acció formativa adreçada a les persones grans. És una proposta de formació continuada que té els següents objectius principals:

-Prevenir les alteracions cognitives que podem patir les persones a mesura que ens fem grans
-Fomentar les relacions socials


CALENDARI: dijous del 26 de setembre de 2013 al 29 de maig de 2014 (excepte alguns dies que s’aniran informant –setmana santa, vigílies de festius,...).
HORARI: de 17 a 18’30 h.

PREU: El curs té un import total de 54 €, que s’abonaran en metàl•lic en dues quotes de 27 €, la primera quota al moment de la inscripció i la segona al mes de gener de 2014. Per a les persones no pertanyents a l’Associació Sant Llorenç, les quotes seran de 30 € cadascuna.

EDUCADORA: Roser Casañé


""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

ANGLÈS

Aquest any us oferim 4 nivells diferents, que van des d’un curs per a persones amb petites nocions d’anglès, passant per dos nivells entremitjos, fins al curs per a alumnes introduïts en l’idioma anglès escrit i que poden mantenir converses senzilles a nivell oral.


Si teniu dubtes sobre el nivell al que podeu inscriure-us us posarem en contacte amb la professora.


CALENDARI:

- Nivell Inicial: dijous, del 3 d’octubre de 2013 al 22 de maig de 2014 (excepte els dies 26 de desembre de 2013 i els dies 2 de gener, 17 d’abril i 1 de maig de 2014)
- Nivells Entremitjos i Avançat: divendres, del 4 d’octubre de 2013 al 30 de maig de 2014 (excepte els dies 1 de novembre, 6  i 27 de desembre de 2013 i els dies i 3 de gener i el 18 d’abril de 2014).

Tots els cursos d’anglès tenen una durada total de 45 hores.

HORARIS:

-Nivell Inicial:   de 19’30 a 21 h.

-Nivells Entremitjos:   Grup 1: de 17’30 a 19 h.
                  Grup 2: de 19 a 20’30 h.
-Nivell Avançat:   de 20’30 h. a 22 h.

PREUS: empadronats a Llorenç 150 € tot el curs. No empadronats 155 €.
 L’import s’abonarà en metàl•lic en un únic pagament, al moment de formalitzar la inscripció

PROFESSORA: Anna Marquès


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GIMNÀSTICA PER A GENT GRAN

Es durà a terme a la Casa de cultura de Llorenç i durant les sessions es practicaran exercicis de: manteniment, correctius, estiraments globals (tipus ioga), relaxació, reeducació de la postura global, tonificació,...

CALENDARI: S’oferiran dues sessions setmanals, dimarts i divendres, del 17 de setembre de 2013 al de juny de 2014 (excepte alguns dies que s’aniran informant –setmana santa, vigílies de Nadal,...)

HORARI: de 9’30 a 10’30 h. del matí.

PREU: 18 € mensuals

PROFESSORA: Loli López

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

TINETAULA

Properament està previst dur a terme dos cursos del programa TINETaula que la Diputació de Tarragona atorga als municipis menors de 4000 habitants.

Tot i que no us podem concretar el calendari, us podem dir que es faran en horari de tarda (aproximadament de 5 a 8 h.). Cada classe té 1 hora i mitja de durada i es fan de dilluns a divendres durant dues setmanes seguides (excepte l’últim divendres).

Aquest any hem demanat els següents cursos, però es poden modificar segons la demanda que hi pugui haver:

          -  INTERNET AVANÇAT
          -  CREACIÓ DE BLOGS

Podeu ampliar aquesta informació i inscriure-us als cursos venint a la Casa de cultura, de dilluns a dijous, de 5 a 8 de la tarda, fins al 19 de setembre. El preu de cada curs és de 12 €.

Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. Si no s’arriba a un mínim d’alumnes els cursos s’ajornaran.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

TALLER “L’AGULLA”
Els dijous de 5 a 7 de la tarda hi ha un col•lectiu de persones que es troben a la Casa de cultura per fer ganxet i mitja tot compartint una bona estona en tertúlia. Aquesta activitat està oberta a qui hi vulgui participar i no requereix cap inscripció prèvia.
  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios