L’ADEG obre una galeria d’art virtual: www.galeria.cat

By Esguard de Dona - dilluns, de setembre 02, 2013
L'Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, ADEG, enceta un nou projecte per apropar l’obra dels creadors locals als públics d’empresa. 

Artistes del Penedès i del Garraf seran els expositors de la nova Galeria.cat, un espai virtual que mostrarà i posarà a la venda obra pictòrica, escultura i ceràmica dels nostres creatius, alguns novells i d’altres més reconeguts, com és el cas del sitgetà Artur Duch, que serà el primer artista convidat i estrenarà la seu internètica.

Aquesta proposta de l’ADEG és el resultat d’un treball de col·laboració que va començar ara farà un any de la mà de la galeria vilanovina Ismes, amb la participació de la consultora ADQA, experta en comerç electrònic.

Galeria.cat, com a exposició i botiga virtual, té el propòsit d’arribar a tots els públics que vulguin iniciar-se en l’adquisició de peces d’art realitzades per creadors de l’entorn més proper i alhora exercir un paper de mecenatge.
Inauguració de Galeria.cat
Divendres 13 de setembre, a les 19h30, a la galeria Ismes de Vilanova i la Geltrú (carrer de Sant Pau, 20), tindrà lloc l’acte de presentació de la botiga d’art de l’ADEG. La inauguració comptarà amb la presència de l’artista Artur Duch, que obrirà la primera sala d’aquesta nova galeria cibernètica. L’acte és obert a tothom.
Per a més informació: www.galeria.cat · info@galeria.cat · 902 106 700

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios