Jornades del Patrimoni Europeu: dies 27, 28 i 29 de setembre Més de 380 Activitats Arreu Catalunya

By Esguard de Dona - dijous, de setembre 26, 2013

Creades a l'any 1991 cada cop més països i més municipis inclouen activitats durant tot un cap de setmana de setembre o octubre.
Catalunya ho ha celebrat des de la primera edició.

Enllaç al document que recull totes les activitats 

Trobareu que molt a prop o fins i tot al vostre mateix municipi es fan activitats culturals molt atractives. A la nostra comarca (Baix Penedès), trobareu que Cunit ofereix tres activitats incloent la visita al jaciment del poblat iberic del segle IV -III a.C.  un dels pocs exemples per entendre el que era la societat rural ibèrica de la costat cossetana. Al Vendrell, XV Concurs de Fotografia del Museu Arqueològic. dia 27 de 10 a 14 hores c. Jaume Carner, 1, deliberació pública del jurat del concurs.

A l'Alt Penedès, a Santa Margarida i el Monjos es celebren unes jornades de portes obertes al CIARGA, Centre d'Interpretació de l'Aviació Republicana i la Guerra Aèria.  A Vilafranca del Penedès  es pot visitar la seu central del museu de les Cultures del Vi de Catalunya (VINSEUM)

Al Garraf, a Vilanova i la Geltrú, Jornades de portes obertes a la masia d'en Cabanyes, (Centre d'Interpretació del Romanticisme) i un Itinerari Urbà per la Vilanova de Manuel de Cabanyes vista per Montserrat Comas i Güell., visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat, relacionats amb el poeta Cabanyes. Així mateix, altre itinerari urbà entorn a la Vilanova dels Indians, vista per Josep Maria Pujol (arquitecte).

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios