Informe conjunt de la Comissió Europea i el Banc Europeu d’Inversions sobre l’augment de la concessió de crèdits a les petites i mitjanes empreses

By Esguard de Dona - divendres, de juny 21, 2013


La Comissió Europea, en cooperació amb el Banc Europeu d’Inversions, ha presentat idees concretes per al finançament de l’economia real, especialment les PIME. L’informe conjunt “Augmentar la concessió de préstecs a l’economia: execució de l’ampliació de capital del BEI i iniciatives conjuntes de la Comissió i el BEI” forma part d’un paquet de mesures pràctiques per aconseguir que l’economia torni a créixer (vegeu IP/13/558), que el president Barroso presentarà al Consell Europeu dels dies 27 i 28 de juny.
El president Barroso ha declarat que “aquest informe suggereix com obtenir finançament per a l’economia, especialment les PIME. Ara estem posant sobre la taula tres opcions que posaran en comú fons de la UE i recursos del Banc Europeu d’Inversions per a aconseguir-ho. Espero que els Estats membres adoptin un plantejament ambiciós sobre aquest tema al Consell Europeu de la setmana vinent”.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios