Fer de la professió un art: Antonieta Agustí

By Esguard de Dona - dissabte, de juny 01, 2013

Un moment de la presentació del llibre.


L’Antonieta Agustí és perruquera, una petita empresaria que ha esdevingut un referent a Tarragona.

En aquests difícils moments que pateix l’economia real al nostre país posar els ulls en la trajectòria professional i humana de l’Antonieta Agustí pot ser una proba de com des de qualsevol professió es pot desenvolupar una vida creativa i plena; i com per assolir-la han sigut necessàries qualitats com la perseverança  i el saber adaptar-se als obstacles sense defallir.  Tota aquesta experiència de vida ha quedat ara recollida en un llibre:  “Antonieta Agustí. Aprenentatges i mestratges d’una torrenca: l’exercici d’una professió” de Josep Soler i Armajach.


El llibre va ser presentant el passat dijous a El Corte Inglés de Tarragona, de la ma de l’escriptor Josep Soler, d’en Pere Font, de l’Assumpció Castellví, Representant de la Sectorial d’Igualtat de CDC al Camp de Tarragona, de la protagonista, Antonieta Agustí. A l'acte va assistir un gran nombre de públic..

El llibre reflexa la personalitat de l’Antonieta Agustí; una dona emprenedora, entusiasta, tenaç i convençuda del que fa, i que viu la seva professió de manera vital, com es pot constatar quan diu “tinc la necessitat de crear constantment” i que ja des de petita volia ser perruquera.


L’Antonieta Agustí és una gran professional que ha creat escola, en el sentit més estricte de la paraula, ja que entre les activitats que desenvolupa s’inclou un Institut Superior de Perruqueria, i també, des de fa déu anys, ofereix un servei destinat a les persones en tractament oncològic, per poder-los assessorar de manera personalitzada, respectuosa i reservada respecte als efectes dels tractament en els cabells i a partir de la fesomia i imatge de la persona,crear perruques pensades que facin sentir a qui les porta una sensació de seguretat i naturalitat.


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios