1a Fira del Llibre d’Empresa

By Esguard de Dona - dimecres, de juny 26, 2013De l’1 al 14 de juliol · ADEG Vilanova

La botiga de l’ADEG, Llibresdempresa.cat, organitza la 1a Fira del Llibre d’Empresa. De l’1 al 14 de juliol, a l’ADEG Vilanova, al carrer de l’Àncora, 3, s’exposaran i es posaran a la venda un miler de títols relacionats amb l’empresa, l’economia i el desenvolupament personal. S’hi podran adquirir obres de publicació recent però també els títols de culte o els autors de major referència.

En tots els casos, la 1a Fira del Llibre d’Empresa ofereix un 5% de descompte en la compra dels volums exposats; el mateix descompte que es podrà obtenir per a tots aquells encàrrecs que es realitzin en el decurs d’aquesta primera quinzena de juliol.

A més, en el decurs de la Fira, es faran tot d’activitats paral·leles com presentacions de llibres, signatures, etc, s’està treballant en la programació.

Llibresdempresa.cat és la botiga de llibres de l’ADEG. Es pot comprar on line o bé als punts de venda de la mateixa Associació. A més, cal destacar el servei d’entrega a domicili, com també la distribució personalitzada a diferents receptors segons encàrrec exprés d’una mateixa empresa.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios