Conveni entre l'ADEG i l'Institut Català de Finances

By Esguard de Dona - divendres, de maig 24, 2013

Foto: ADEG


L'ADEG és des d'ara entitat promotora de l'ICF


Antoni Vallès, director comercial de l'Institut Català de Finances (ICF), i Isidre Also, secretari general de l'ADEG, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats amb l'objectiu primer d'afavorir l'accés creditici a les empreses del Penedès i el Garraf.

L'acord preveu la figura d'un facilitador financer que, de part de l'ADEG, actuï com a assessor de capçalera en temes de guiatge financer per a les empreses que ho requereixin. Aquest paper el desenvoluparà Jordi Solé, de la consultora penedesenca Kreedit, així com els professionals de la tutoria financera vinculats a l'ADEG. El pretext és afavorir la informació a l'entorn corporatiu i acompanyar les empreses associades i no associades en la tramitació d'operacions amb l'ICF.

A partir d'aquesta signatura, l'ADEG passa a ser una entitat promotora de l'ICF i ingressa com a nou membre en la Xarxa de Promotors Financers. Aquesta Xarxa disposa d'una plataforma de comunicació i gestió, que se suporta sobre el portal Finempresa.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios