OCINE El Vendrell del 1 al 8 de març

By Esguard de Dona - divendres, de març 01, 2013
A més dels estrenes, una segona oportunitat per veure Argo i La Vida de Pi, totes dues grans guanyadores als Oscars.

Hansel y Gretel: Cazadores de Brujas
Jeremy Renner (El Legado de Bourne, Marvel Los Vengadores) dona vida a Hansel de mentre Gemma Artenton (Io a Furia de Titanes i Tamnia a Prince of Persia: Las Arenas del Tiempo) fa de Gretel  en una història  que pren els personatges del clàssic conte infantil però els transforma en els protagonistes de una lluita contra el mal.

El director és Tommy Wirkola, qui també ha escrit el guió, és noruec i encara que aquesta és la seva sisena pel•lícula com a director aquí només s’havia estrenat fis ara  Zombis Nazis l’any 2010.

La música és d’Atli Örvarsson, qui a posat música a La Legión del Águila i a diversos episodis de Ley y Orden: Los Ángeles per a la tv.

Catifa Vermella


Hermosas Criaturas  (Beautiful Creatures)
Ethan vol anar-se de la ciutat on viu, troba a una noia misteriosa, junts descobriran foscos secrets en relació a les seves famílies, la seva història i la seva ciutat, tot dins d’una historia de criatures fantàstiques.
Alden Shrenreich fa d’Ethan Wate és un actor del qual només s’ha estrenat al nostre país Tetro (2009), Alice Englert és una actriu sense cap pel•lícula estrenada. A canvi el repartiment compte amb Jeremy Irons, actor amb una llarga llista d’interpertacions que inclou des de Jungla de Cristal: La Venganza;  M. Butterfly, a Dragones y Mazmorras o El Mercader de Venecia  o El Reino de los Cielos, o Eragon) Emma Thompson ( Men in Black 3, Sybil Trelawney a la sèrie Harry Potter entre moltes altres, Viola Davis (Criadas y Señoras) , Thomas Mann (Proyecto X) i que també apareix al repartiment de Hansel y Gretel: Cazadores de Brujas

El guió i la direcció és de Richard LaGravenese  ( guionista de El Amor Tiene Dos Caras, Agua para Elefantes, i guionista i director de  Posdata: Te quiero; director de Diarios de la Calle)

La música és de Thenewno2, qui havia posat música a sèries de televisió com Conan o Talking Show com el de Jay Leno (2013) o Conan O’Brien (2009)

Cicle CINC (Cinema en Català): Hotel Transilvània.

En cartellera:

Siete Psicópatas
Argo
Si Fuera Fácil
La Vida de Pi
Ganster Squad

Mamá
  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios