Art

Marco Tempest: Tecnologia + Comunicació = Màgia

By Esguard de Dona - dijous, de març 07, 2013

Foto: Marco Tempest


Us vull recomanar que feu una ullada a aquest vídeo, és una mostra fantàstica de capacitat per convertir les noves tecnologies, la creativitat i la transmissió de coneixements en una veritable actuació màgica.

Com a mostra d’habilitat comunicativa és realment atractiva.

El protagonitza és Marco Tempest un mag  que barreja tecnologia i il•lusió, i que de moment no té prevista cap actuació per les nostres terres, tot i que el seu treball és reconegut internacionalment.

La persona sobre la qual versa la seva actuació al vídeo és Nicola Tesla, un enginyer elèctric nascut l’any 1856, va ser també físic i matemàtic, així com inventor. Va rebre el premi Nobel de Física el 1915 (compartit amb Edison).  Va inventar la radio (patent de 1900) tot i que popularment es digués que era un invent de Marconi. Va ser l’impulsor del transport de l’energia elèctrica, o sigui de fer-nos arribar la llum a les nostres ciutats i habitatges. En el seu invent de la “làmpada” es basa el concepte de l’accelerador de partícules o el microscopi electrònic...
Doncs bé tot això i una mica més explicat d’una manera amb  la qual cap estudiant del món es podria negar a aprendre.

Reconec que el vídeo ha estat per mi una trobada inesperada, revisant noticies del cinema – habitualment consulto diverses fonts i tinc alguns “me gusta” o “seguir” a actors o actrius que publiquen només dades sobre la seva vida professional o les seves activitats en favor dels drets humans ja que molts d’ells i elles són persones força compromeses en algun dels molts fronts que els drets humans presenten -  l’he trobat recomanat a Google + per l’actor Daniel Radcliffe (és l’únic lloc on de tant en tant publica, ja que encara que pugin haver obertes amb el seu nom comptes en altres xarxes, no les ha creades ell), on animava a veure’l informant que malgrat el seu contingut ningú s’havia d’espantar, perquè era la antítesi d’una conferència.   Després de veure’l afegeixo que és la síntesi perfecta del que tot assistent a una conferència o a una classe voldria: informació interessant explicada de manera original i simpàtica.
Ja em direu si us ha agradat.
  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios