V-Day: Tarragona, Barcelona i Resum del Comunicat de V-Day.

By Esguard de Dona - dimecres, de febrer 20, 2013


Acabo de rebre el comunicat de V-Day amb la seva valoració dels actes del 14 de febrer.
Persones de tota condició i situació,color, raça, condició sexual, professió o activitat laboral, discapacitat (com detesto aquesta paraula i com m’agradaria trobar una que definís millor a aquestes persones, perquè són capaces i valentes, i s’enfronten a les dificultats de desenvolupar les seves vides malgrat el repte que els pugui suposar!) van sortir al carrer per expressar el seu rebuig a la violència contra la dona de qualsevol edat.

Van haver actes amb la participació del Consells de les Dones Indígenes;  van evidènciar-se que la violència s’entrecreua amb aspectes quotidians com el patriarcat, la pobresa, els conflictes bèl•lics i la militarització, les migracions, les polítiques laborals, la repressió política, etc.

La convocatòria ha tingut arreu el món una resposta massiva, i la plasmació dels actes tant als mitjans de comunicació com a les xarxes.

Ha contribuït a que la violència contra les dones no es pugi ja amagar, ni ignorar; i ha transmès suport i caliu a les dones en una onada que també cercava que no es sentissin soles.

I a més a generat una increïblement bonica col•lecció de vídeos realitzat a tot arreu del món i al mateix temps. O sigui, que ja cal anar pensar en la cita del proper any!

Aquest vídeo és de la trobada que a Tarragona van convocar l'Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.Acte davant la Catedral de Barcelona


Dança India, davant la Catedral de Barcelona


Flamenc Contemporany, davant la Catedral de Barcelona


Barcelona, Ioga Mamas i Bebes
V-Day  One Billion Rising
Algunes Dades sobre el V-Day - One Billion Rising
Trencar la cadena -

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios