OCINE El Vendrell del 8 al 14 de febrer

By Esguard de Dona - divendres, de febrer 08, 2013

Ganster Squad
Un grup secret de policies liderats per dos sergents, treballen junt per expulsar al cap de la màfia Mickey Cohen.

Sean Penn (El Árbol de la Vida; Mi Nombre es Harvey Milk; Casa a la Espia...) és Mickey Cohen , un actor més que adient per donar vida al personatge; li acompanyen Ryan Gosling (Drive, Crazy Stupid Love, Los Idus de Marzo...) en el paper de sargent Jerry Wooters; Josh Brolin (Men in Black 3) és el sargent John O’Mara; Emma Stone és Grace Faraday (ara mateix se la pot veure també a Movie 43 fent de Verònica; també va treballar junt amb Ryan Gosling a Crazy, Stupid, Love).
El director és Ruben Fleischer, que ve de la televisió amb incursions al cine amb Bienvenidos a Zombieland i 30 minutos o menos.  La música és d’Steve Jablonsky qui ha posat música a la sèrie de TV Mujeres Desesperades, al cinema ho va fer a Battleship així com els diversos lliuraments de Transformers; abans havia musicat Pesadilla en Elm Street (2010),  Viernes 13 (2009) o La Matanza de Texas: el Origen (2006).


Mamá
Annabel i Lucas han d’enfrontar-se amb el repte de recuperar les seves nebodes que han estat cinc anys perdudes en un bosc.

Tot i que està dirigida per Andrés Muchietti qui també és el guionista (com Andy Muschietti; l’altre co-guionista és Neil Cross),  es presenta amb l’apadrinament de Guillermo del Toro.

Està interpretada per Jessica Chastain en el paper d’Annabel, el paper de Mamá ho fa Javier Botet actor espanyol que ha intervingut a les diverses Rec, també a Balada Triste de Trompeta i va participar en dos capítols del Internado a la sèrie de TV; i a La Que Se Avecina va interpretar un paper al capítol Un Pique, un Show y un Cuenco Tibetano fent el Patillas.  El paperde Lucas l’interpreta Nikolaj Coster-Waldau (El Reino de los Cielos, Headhunters; també va ser Jaime Lannister a Juego de Tronos a la sèrie de TV.

La música és de Fernando Velázquez (Lo Imposible, Los Ojos de Julia i Spanish Movie, entre d’altres).Us deixo la versió del trailer en anglès.
El Último Desafío
Blancanieves
Hitchcock
El Lado Bueno de las Cosas 

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios