OCINE El Vendrell del 22 al 27 de febrer

By Esguard de Dona - divendres, de febrer 22, 2013


Siete Psicópatas (Seven Spychopaths)
Collin Farrell (Total Recall, Alejandro Magno, Cómo Acabar con tu Jefe), Sam Rockwell (Doc a Cowboys & Aliens, i Justin Hammer a Iron Man 2), Woddy Harrelson (Asesinos Natos, Haymitch Abernathy a Los Juegos del Hambre, No es País para Viejos), Christopher Walken (El Cazador, Atrápame si Puedes, Sleepy Hollow), Tom Waits, (El Libro de Eli),  Abbie Cornish (Lindy a Sin Límites) i Olga Kurylenko (007:Quantum of Solace), interpreten aquesta comèdia amb mafiosos i segrestos. A més itervenen Michael Pitt (Asesinato 123), Harry Dean Stanton que als seus quasi 87 anys continua en actiu, entre d’altres.
El director és Martin McDonagh, qui ha escrit també el guió, qui va dirigir Escondidos en Brujas l’any 2008, també amb Colin Farrell.  La música és de Carter Burwell  qui va posar la música a Escondidos en Brujas i també a la Saga Crespúsculo, Destino de Caballero, Quemar Después de Leer, entre moltes altres ja que supera les 80 composicions per a cinema.
Si Fuera Fácil (This is 40)
Paul Rudd (qui té actualment també en cartellera Las Ventajas de Ser un Marginado) i Leslie Mann (El Cambiazo) interpreten aquesta comèdia que explica la història de Debbie i Pete, papers que tots dos van interpretar a Lío Embarazoso l’any 2007,  uns anys més tard, com una mena de continuació d’aquesta darrera. Entre els actors i actrius que apareixen es troben Jason Segel (Muppets, Cómo Conocí a Vuestra Madre, aquesta a la TV), Megan Fox (Transformers), entre d’altres. La direcció és de Judd Apatrow, qui també ha fet el guió. La música és de Jon Brion (El Alucinante Mundo de Norman).
Cicle CINC: Les Aventures de Tadeo Jones (Català)
En cartellera:
Ganster Squad
Mamá


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios