OCINE El Vendrell del 15 al 21 de febrer

By Esguard de Dona - divendres, de febrer 15, 2013


La Jungla: Un Buen Día para Morir (A Good Day to Die Hard)
El nostre ja més conegut John McClane viatja a Rússia on es troba amb el seu fill, que és un operatiu de la CIA. Tots dos viuran situacions que els portaran al límit.

Bruce Willis dona vida per cinquena vegada aquest personatge (tot i que sovint en les seves pel•lícules es pugui creure que es canvia el nom però no l’essència d’un tipus de personatge que es repeteix un i altre cop, tot i que cal també reconèixer que és molt ben acollit per un públic que li és fidel); li acompanyen Jai Courtney ( Jack McClane) interpretant el paper de fill de Bruce Willis; probablement reconeixereu aquest actor perquè fa poc es donava a la televisió la sèrie Spartacus i ell feia el paper de Varro, l’amic ros d’Startaco a qui aquest darrer ha de matar en un combat pel caprici d’un jove adolescent;  també ha participat a Jack Reacher en el paper de Charlie. El paper de la filla ho interpreta Mary Elizabeth Winstead qui ja ho interpretar en La Jungla 4.0m; feia també de Mary Todd Lincoln a Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros.

La direcció és de John Moore  qui ja ha dirigit pel•lícules com Tras la Línia Enemiga; La Profecia, El Vuelo del Fénix. La música és de Marco Beltrami qui va musicar La Jungla 4.0, però també La Mujer de Negro, Las Sesiones, La Cosa, La Profecia, entre moltes altres.La Trama (Broken City)
Mark  Wahlberg ( Contraband, Ted, Infiltrados, The Italian Job, El Planeta de los Simios...) encapçala aquesta producció en el paper de Billy Taggart, interpretant a un ex policia que cerca redempció i revenja per la traïció que ha sofert per part del Major Hostetler  que interpreta Russell Crowe (Gladiator, Los Miserables, Una Mente Maravillosa, Prueba de Vida...) El paper de la seva esposa (Cathleen Hostetler) l’interpreta Catherine Zeta-Jones, (Un Buen Partido, Ocean’s Twelve, La Terminal, La Trampa, La Máscara del Zorro...)

En el repartiment es troba Jeffrey Wright qui va fer de Felix Leiter a  007: Quantum of Solance i Casino Royale, entre d’altres.

El director és Allen Hughes qui havia ja dirigit entre d’altres El Libro de Eli (amb Denzel Washington)
La música és d’Atticus Ross, Leopold Ross i Claudia Sarne. ; a ells es deu la música de Millenim: Los Hombres que no Amaban a las Mujeres versió americana; havien també ja col•laborat amb Allen Hughes posant música a El Libro de Eli.Un Plan Perfecto
Colin Firth (El Discurso del Rey) interpreta a Harry Deane un conservador d’art que decideix venjar-se del seu cap venent una falsificació d’una obra de Monet, però li cal per poder fer-ho l’ajut d’una inestable i excèntrica dona que interpreta Cameron Diaz que a més és una veritable cow boy, reina dels “rodeos”.

Entre els actors del repartiment joies com Alan Rickman (professor Severus Snape a Harry Potter, i a la  fi el més estimat dels personatges votat pels fans d’aquesta sèrie de pel•lícules a través d’internet; ha sigut també el dolent a la primera Jungla de Cristal o a Robin Hood Principe de los Ladrones, però ha fet també papers romàntics a Sentido y Sensibilidad  any 1995 o a Love Actually l’any 2003); Stanley Tucci altre expert en dolents, però a la vegada actor capaç de donar vida tota mena de personatges, ha participat a Juegos del Hambre, a El Diablo Viste de Prada, a ¿Bailamos? entre moltes altres (de fet li manquen 3 per arribar a les 100 interpretacions de papers diferents), una actriu poc coneguda però amb 251 paper diferents interpretats, que intervé en aquesta pel•lícula és Cloris Leachman que entre els anys 1955 i 1962 havia participat en algunes de les produccions que Hitchcock havia fet per a la televisió i que va iniciar la seva carrera l’any 1947.
El director és Michael Hoffman qui ha fet comèdies com Escándalo en el Plató , El Sueño de una Noche de Verano (any 1999 amb Michelle Pfeiffer i Kevin Kline) o La Última Estación l’any 2009, amb molt bones crítiques del públic.
La música és de Rolfe Kent, qui ha musicat Los Pingüinos del Sr. Poper, Novia por Contrato, Una Rubia muy Legal 2 entre d’altres. El guió és dels germans Cohen, la pel·lícula és un remake de la de mateix títol de 1966Aquest trailer recull algunes escenes dela pel·lícula original de 1966 Gambit interpetada per Michael Caine i Shirley MacLain

Cicle CINC: Age Ice 4


En cartellera:
Ganster Squad
Mamá

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios