OCINE El Vendrell de l'1 al 7 de febrer

By Esguard de Dona - divendres, de febrer 01, 2013


Hitchcock

La historia d’amor i mútua influència entre Alfred Hitchcok i la seva dona Alma Reville,  de mentre el director està rodant Psicosis. L’acció succeeix l’any 1959. Anthony Hopkins (el un creador de personatges excepcional, com ho proven pel•lícules com El Silencio de los Corderos i les seves posteriors seqüeles; Leyendas de Pasión o Nixon), interpreta a Hitchcock i Helen Mirren (The Queen, La Deuda)  interpreta la seva dona.  Els acompanyen, Scarlett Johanson (Marvel Los Vengadores, Iron Man,  Vicky Cristina Barcelona, entre d’altres) que interpreta a Janet Leigh;  Jessica Biel (Desafio Total, Una Familia con Clase...) fa de Vera Miles; James d’Arcy (Master and Commander) fa de Anthony Perkins; entre les participacions que us poden semblar curioses està la de Ralph Macchio (Karate Kid, 1984 i successives seqüeles) qui fa el paper de Joseph Stefano. 

El director és Sacha Gervasi, qui va escriure el guió de La Terminal i qui es posa per primer cop a dirigir un llarg metratge, tot i que l’any 2008 ja va dirigir el documental Anvil: El Sueño de una Banda de Rock. 

La música és de Danny Elfman, compositor del tema de los Simpsons.   
El Último Desafío (The Last Stand)


Arnold Schwarzenegger retorna a les pantalles, en un paper a la seva mida i en una pel·lícula que ha tingut força bona acollida on s'ha estrenat. Li acompanyen Forest Whitaker, Eduardo Noriega, entre d'altres. 
El director és Jee-woon Kim, qui ja ha dirigir altres 9 pel·lícules, entre d'elles, el Bueno, El Malo i el Raro, o Encontré al Diablo. La música és de Mowg qui ja va musicar Encontré al Diablo


El Lado Bueno de las Cosas
El Hobbit
El Origen de los Guardianes
Rompe Ralph
Los Miserables
Django Desencadenado
Volver a Nacer
Lincoln
Jack Reacher
Veure Horaris OCINE

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios