Dimecres de l'Adeg: Sílvia Cóppulo

By Esguard de Dona - dimecres, de febrer 06, 2013

Autora de la fotografia: Sílvia Cóppulo

Sota el títol de: Una mirada a la premsa Sílvia Cóppula, comunicadora amb nombrosos premis, oferirà una ponència al llarg del dinar que tindrà lloc el proper 13 de febrer, a les 13h, al Restaurant El Vivero, a Sitges. 

La periodista farà una mirada a la premsa i al paper dels mitjans de comunicació en un moment excepcional com el que estem vivint. Cóppulo és directora de la consultoria ECOS i com a locutora radiofònica avui lidera les audiències del cap de setmana, amb El Suplement, a Catalunya Ràdio, amb 468.000 oients.

El Dimecres de l’ADEG té un format de ponència, dinar i col·loqui. Tot just aquest mes de febrer fa 19 anys que es va iniciar aquest cicle mensual, per la qual cosa ja són més de 200 les sessions que composen el seu historial.

La sessió del proper 13 de febrer és oberta a tothom. El preu és de 35 € per als socis de l’ADEG i 50 € per als no-socis (dinar i dossier inclosos). Cal fer la inscripció al tel. 902 106 700 o bé mitjançant el formulari que es troba a http://www.adeg.cat/cat/confirmar_assistencia.php?id=2244

El cicle dels Dimecres de l’ADEG rep el patrocini de VinsdeCatalunya.cat

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios