Demà Dijous es presentarà a Barcelona els Resultats del Projecte ROM UP! d'inclusió del poble gitano.

By Esguard de Dona - dimecres, de febrer 20, 2013

Autor del quadre Károly Patkó (1895 - 1941)
Títol: Gitans. Obra de 1932

La consellera de Benestar i Família, el delegat de la Comissió Europea i representants de les entitats gitanes participen en la conferència final

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el delegat de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes, Ferran Tarradellas, participaran demà en la conferència final del projecte ROM UP!, que tindrà lloc a la seu de les institucions europees a Barcelona. L’acte, en el qual es presentaran els resultats d’aquest projecte, comptarà també amb l’assistència del president de l’entitat Unión Romaní i ex-europarlamentari, Juan de Dios Ramírez Heredia, i la presidenta de Drom Kotar Mestipen, l’associació catalana que lidera i coordina el projecte, Ana Contreras.

ROM UP! és un projecte europeu orientat a crear una Xarxa Gitana Internacional que doni a conèixer experiències educatives d’èxit que hagin demostrat ser efectives en la promoció de la inclusió social dels nens i les nenes gitanos i dels alumnes en general. El projecte s’emmarca en el programa Lifelong Learning Programme de la Direcció General d’Educació i Cultura del Consell Europeu.

La conferència servirà presentar les onze experiències seleccionades i fomentar-ne la implementació; difondre els resultats de ROM UP! i promoure un diàleg sobre la forma de mantenir la Xarxa Internacional Gitana creada en el marc del projecte.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios