Calafell: Exposició "Cançons de la Roda dels Temps".

By Esguard de Dona - dimecres, de febrer 13, 2013

Del 14 de febrer al 5 de març
Calafell: Dependències Municipals - Carrer Sant Pere, 29 - Calafell - Platja. 
Horari de visites:
dilluns a dissabte de 18 a 20 hores
diumenge de 12 a 14 hores

Aquesta exposició que aplega obres del Grup Pol·lièdric, compost per Camil·la Pérez Salvà, Joan Descals, Josep Sadurni, Nati Soler i Linus Urpi, ofereix un apropament a l'obra de Salvador Espriu a través de la interpretació que cada un dels autors ha fet de l'obra d'aquest autor "El Caminant i el Mur". 

Espriu publica aquesta obra l'any 1954 i en ella batega la summa de les seves idees que anirant desenvolupant-se al llarg de la seva obra fins el final de la seva vida.

"El Caminant i el Mur" es una obra plantejada en tres parts, la segona correspon a les "Cançons de la Roda del Temps" que està compost per dotze poemes;  és en aquesta part de l'obra on s'han centrat els autors de l'exposició.

La Roda del Temps fa referència al pas del dia, com un camí, el camí que es desenvolupa entre el naixement i la mort; i al nou naixement que li segueix, però enriquit amb el pòsit de les experiències viscudes. El cercle del temps és una espiral continua, on la memòria és a la fi el mur de la vida.

Amb aquesta base Nati Soler va crear les seves cançons de la roda del temps; l'Albert Solé la seva cantata, Linus Urpí l'eix de les seves fotografies, Joan Sadurnir els seus vitralls (per la tècnica del fusing) , Joan Descals el seus dibuixos i Camil·la Pérez Salà les seves ceràmiques. 

L'acte inaugural, tindrà lloc demà dijous 14 de febrer a les 19 hores, i inclou una visita guiada a l'exposició.
Així mateix el proper diumenge dia 17 també es podrà visitar l'exposició amb visita guiada, però cal inscripció prèvia a cultura@calafell.org o al telèfon: 977 699 099.

També està programada una taula rodona amb la presència dels autors, a la Biblioteca Ventura Gassol (Passeig de la Unió) a les 18:30 hores. 


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios