OCINE El Vendrell del 4 al 10 de gener

By Esguard de Dona - divendres, de gener 04, 2013


La Noche más Oscura (Zero Dark Thirty)
Kathyn Bigelow (Le Llaman Bodhi, EnTierra Hostil), dirigeix aquesta  pel•lícula d’acció sobre deu anys de cerca de Osama bin Laden, després de l’atac de setembre de 2001 a les torres bessones a Nova York, fins la seva mort a mans de l’equip nún 6 dels Navy S.E.A.L. en maig de 2011.
El guió es de Mark Boal, a qui es deuen els de En el Valle de Elah i En Tierra Hostil.
Els actors són Jessica Chastain, qui va actuar a Criadas y Señoras; Jason Clarke qui va treballar a Enemigos Públicos o a Sin Ley;  entre d’altres.
Malgrat que els actors i actrius no siguin massa coneguts la pel•lícula arriba amb molt bones qualificacions per part dels espectadors que ja l’han vist a Estats Units on es va estrenar el passat dia 19 de desembre.


El Hombre de las Sombras (The Tall Man)
La desaparició del seu fill posa a una mare darrere la cerca de “l’home alt” al qual una llegenda atribueix la desaparició de molts altres infants.

Jessica Biel encarna el paper de Julia Dennig, la mare que cerca troba els seus infants; pot ser la recordareu en la seva interpretació a Una Familia con Clase,  més recent és la seva actuació a Desafio Total i a Un Buen Partido que fa poques setmanes estava en cartellera.
L’acompanyen Jodelle Ferland (Bree a Crepúsculo i Patience Buckner a La Cabaña en el Bosque); Stephen McHattie  en el paper del tinent Dodd, i William B. Davis, entre d’altres
El director és Pascal Laugier, el qual va dirigir l’any 2004 House of Voices que a Espanya es va estrenar per El Internado, no confondre amb la sèrie de TV, qui també ha escrit el guió.

Campanilla: El Secreto de las Hadas
Amanecer Parte 2
La Vida de Pi
El Hobbit

El Alucinante Mundo de Norman (ParaNorman)
El Chef: La Receta de la Felicidad
El Cuerpo
El Origen de los Guardianes
Rompe Ralph
Los Miserables


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios