OCINE El Vendrell del 25 al 31 de gener

By Esguard de Dona - divendres, de gener 25, 2013


Movie 43 – Censurada
Una sèrie de històries curtes interconnectades entre si i amb una col•lecció d’actors que van des de Hugh Jackman,   Kate Winslet, Greg Kinnear, Naomi Watts, Emma Stone, Richard Gere, Umma Thurman, Gerard Buutler,  Sean William Scott, Halle Berry d’entre una llista quasi inacabable.

Altre tant passa amb els directors perquè són deu: Elisabeth Banks (coneguda com actriu – Juegos del Hambre, Que Esperar Cuando Estás Esperando... ; Steven Brill (també actor  que ja va dirigir Little Nicky o Mr. Deeds); Steve Carr  (Dr. Dolittle 2, Papá Canguro); Rusty Cundieff (també actor, quant a la seva experiència com a director es centra a la televisió; James Duffy; Griffin Dunne (també actor, l’heu pogut veure sobretot com actor convidat en sèries televisives); Peter Farrelly Productor, Escriptor i Director, en aquest darrer cas  ha fet Matrimonio Compulsivo, Dos Tontos muy Tontos); Patrik Forsberg; James Gunn, Escriptor, Productor i Director,  (Guionista d’Scooby Doo); Bob Odenkirk, Escriptor, Actor, Productor i Director (com actor va fer el paper d’Arthur Hobbs a Cómo Conocí a Vuestra Madre); Brett Ratner, Productor i Director, en aquest darrer cas a Un Golpe de Altura o X.Men Decisión Final); Jonathan van Tulleken, Director de sèries a la televisió així com productor i escritor.

El Lado Bueno de las Cosas (Silver Linning Playbook)
Una pel•lícula amb 8 nominacions als Oscars, altres 47 nominacions a d’altres premis i que ja ha guanyat el premi a la qualitat narrativa atorgat pel públic al Festival d’Austin i el de Hamptons; el Globus d’Or i el Premi de la Crítica de Los Angeles per Jennifer Lawrence com a millor actriu en una comèdia; David O. Russell, qui és el director i el guionista ha estat premiat per Festival Internacional de Toronto per aquesta pel•lícula i també pels Crítics de Washington. Quant a la valoració del públic que ja ha pogut veure-la, és molt alta.

Els protagonistes són Bradley Cooper (Resacón en las Vegas; Sin Límites, El Equipo A); Jennifer Lawrence (Los Juegos del Hambre, X-Men Primera Generación); Robert De Niro (molt actiu per cert perquè té 8 produccions en marxa).

La música és de Danny Elfmann (Compositor del tema de Los Simpson)


El Vuelo (Flight)
Robert Zwemeckis (director dels tres lliuraments de Regreso al Futuro, Tras el Corazón Verde, La Muerte os Sienta tan Bien, Contact, Beowulf, Cuento de Navidad, entre d’altres) dirigeix aquesta història  sobre un pilot d¡avió que salva un vol d’un accident, les investigacions evidenciaran  aspectes sorprenents.
L’actor que protagonitza aquesta pel•lícula és Denzel Washington (Asaltao al tren Pelham 123, American Gangster, Déjà Vu,  El Mensajero del Miedo entre moltes altres). Nadine Velazquez a actuat a televisió en sèries com Hawai 5.0  o CSI Miame, com actriu convidada. La música és de Alan Silvestri (ho és també de Marvel: Los Vengadores; Capitan América: El Primer Vengador; El Equipo A, Cuento de Navidad, G.I. Joe, Noche en el Museu 2, Beowulf, entre d’altres).

El Hobbit
El Alucinante Mundo de Norman (ParaNorman)
El Origen de los Guardianes
Rompe Ralph
Los Miserables
Django Desencadenado
Volver a Nacer
Lincoln
Veure Horaris OCINE  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios