OCINE El Vendrell del 18 al 24 de gener

By Esguard de Dona - divendres, de gener 18, 2013

Volver a Nacer (Venuto al Mondo) 
Una mare soltera porta el seu fill a Sarajevo on va morir el seu pare, a la guerra de Bosnia anys enrerre.
Protagonitzada per Penélope Cruz i Emile Hirsch (va actuar a Mi Nombre es Harvey Milk i més recentment a Salvajes).Dirigida per Sergio Castellitto (actor, director i guionista), aquesta és la seva quarta obra dirigida, a l’hora que fa el paper de Giuliano. També apareixen Jane Birkin (la mai obligada intèrpret de la cançó Je T’Aime, Moi Non Plu i també actriu Muerte en el Nilo, Blow-Up). La música és d’Eduardo Cruz qui ja va escriure peces per a Papitwo i “Tango” per a Piratas del Caribe: En Mareas Misteriosas, és germà de Penélope Cruz. 

El president que va declarar el fi de l’esclavatge als Estats Units. 
Aquesta nova pel•lícula de Steven Spielberg ha aconseguit ja un alt reconeixement per part del públic on ja s’ha estrenat, està nominada a 12 Oscars i altres 59 nominacions: 10 BAFTA; 13 Crítics Choice Awards, 7 Globus d’Or, guanyant com millor actor Daniel Day-Lewis, entre d’altres; i d’entre els 15 premis que ja ha guanyat, a més del Globus d’Or ja citat, el Cercle de Crítics de Nova York va atorgar-li els premis a millor actor, millor guió i millor actriu de repartiment (Sally Field)
El Repartiment és notable, encapçalat per Daniel Day-Lewis, acompanyat de Sally Field (la inoblidable mare de Forrest Gump, o més recentment vista a The Amaizing Spider-Man o a la televisió a la sèrie Cinc Germans), Joseph Gordon-Levitt (Robin al Caballero Oscuro, la Leyenda Renace; Looper, Sin Frenos), David Strathairn ( un gran actor que va protagonitzar Buenas Noches y Buena suerte), James Spader (Stargate al cinema o Boston Legal a la televisió), Hal Holbrook (un actor de repartiment que heu pogut veure en moltes pel•lícules tant al cine com a la televisió; Tommy Lee Jones (Men in Black, El Fugitivo,  US Marshals, Si de Verdad Quieres); entre d’altres.
La música és de John Williams un del grans compositors pel cinema amb 136 títols, a més d’haver participat en 130  com part de l’equip del departament de música i pel que fa a bandes sonores d’un total de 184 títols on alguna de les seves composicions s’ha emprat encara que tota la banda sonora no fos d’ell.  Es va iniciar a la televisió, d’ell eren les bandes sonores de sèries com La Isla de Gílligan, o Perdidos en el Espacio; d’ell són les bandes de pel•lícules com Terremoto, El Coloso en Llamas, Licencia para Matar, Tiburón,  La Batalla de Midway, Encuentros en la Tercera Fase, Superman, La Guerra de las Galaxias, En Busca del Arca Perdida, Parque Jurásico, Siete Años en el Tibet, Salvar al Soldado Ryan,  Harry Potter I, II i III;  Las Aventuras de Tintin: El Secreto del Unicornio o War Horse (Caballo de Batalla).


La dura realitat de l’esclavatge en mig d’una pel•lícula d’acció. 
I encara millors resultats quan a votació de públic té aquesta pel•lícula de Quentin Tarantino, protagonitzada per Jamie Fox (el taxista de Collateral)  i Leonardo di Caprio (J. Edgar, Shtter Island, Diamantes de Sangre, entre moltes altres); acompanyats de Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, Marvel Los Vengadores) Christoph Waltz (Agua para Elefantes)  i Kerry Washington (sortia a El Sr y la Sra Smith) entre d’altres. 
La pel•lícula té 5 nominacions als Oscars; 5 als BAFTA; i ja ha guanyat dos Globus d’Or: al Millor actor de Repartiment per a Christoph Waltz i  millor guió per a Quentin Tarantino, guió que també ha rebut el premi Hollywood Film Festival. 
La llista del repartiment és molt llarga i es troben noms coneguts com Bruce Dern, Robert Carradine, Don Johnson o el mateix Quentin tarantino. La canço del trailer és I'n not grave i la canta Johnny Cash.

     


El Hobbit
El Alucinante Mundo de Norman (ParaNorman)
El Cuerpo
El Origen de los Guardianes
Rompe Ralph
Los Miserables

Veure Horaris OCINE

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios