OCINE El Vendrell: Cine del 11 al 17 de gener

By Esguard de Dona - dijous, de gener 10, 2013Jack Reacher
Christopher McQuarrie, és un director  poc conegut, només havia dirigit fins ara Secuestro Infernal el 2000, però  us pot sonar força com guionista, a ell es deuen a més del guió de la pel•lícula ja citada, els de Sospechosos Habituales o Valquiria, i té anunciades com a guionista i en diverses fases de producció, Lobeno Inmortal, Top Gun 2 i Mission Impossible 5 que a més també dirigiria.

Jack Reacher està interpretat per Tom Cruise, es tracta d’un investigador d’homicidis que es veu embolicat en una trama amb cinc víctimes. Li acompanya Rosamund Pike (Helen) qui va fer d’Andromeda a Ira de Titanes, i que hem pogut veure en algunes produccions britàniques com Orgullo y Prejuicio o  Johnny English Return.  Li acompanyen Richard Jenkins (Matalos Suavemente), David Oyelowo (Criadas y Señoras, El Origen del Planeta de los Simios; Robert Duvall (El padrino I i II; Apocalypse Now) entre d’altres.

La música és de Joe Kraemer
Despedida de Soltera (Bacherolette)
Kirsten Dunst (Regan) és una de les amigues que han estat convidades a la boda d’una noia de la que ens reien en el passat. A Kirsten Dunst la hem vist en nombroses pel•lícules, com ara Spider-Man I,II i III;  Isla Fisher (Katie) va trebalalr a De Boda en Boda; Rebel Wilson (Becky) la recordareu de La Boda de Mi Mejor Amiga; Lizzy Caplan (Gena), entre d’altres.
La direcció és de Leslye Headland  i aquesta pel•lícula és el seu debut com a directora; el guió també és de ella.


Blancanieves
Dirigida i escrita per Pablo Berger; e interpretada per Maribel Verdú, Daniel Giménez Cacho, Pere Ponce, Ángela Molia, Josep Maria Pou, entre d’altres.  Es muda i en blanc i negre, i ha obtingut nominacions als Premis Gaudi i Premis Goya; encara que arriba després de la reconeguda The Artist, el projecte és anterior.Continuen:El Hombre de las Sombras
La Noche más Oscura
El Hobbit
El Alucinante Mundo de Norman (ParaNorman)
El Chef: La Receta de la Felicidad
El Cuerpo
El Origen de los Guardianes
Rompe Ralph
Los Miserables

Veure Horaris OCINE

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios