Dia de la Memòria de l'Holocaust: HDM 2013 Construir Ponts

By Esguard de Dona - dimarts, de gener 29, 2013

Ja d'altres vegades Holocaust Memorial Day Trust ha dut a terme documentals per difondre la cultura de la comprensió i la interrelació per evitar nous holocaust, recordant alguns dels que ens són molt propers en el temps com ara Bòsnia o Darfur, a més de la persecució nazi. Enguany és un curt de menys de dos minuts, de  gran belleça plàstica, i amb un missatge per contribuir a una convivència en pau i respecte. Construir Ponts és part de la seva proposta.
Traducció adaptada:
Les comunitats més fortes són les que respectan les diferències, les de raça, les de gènere, les de sexualitat, les de creença, les de manera de veure i manera de pensar, perquè quan desapareix el respecte, les diferències esdevenen objectius (en el sentit de ser coses destruïbles).
Les comunitats cavïen a través del reconeixement.
Recordeu l'holocaust i els genocidis, les comunitats i milions de vides destruïdes: la persecució nazi, Cambodja, Rwanda, Darfur, Bòsnia.

En el Dia de la Memòria de l'Holocaust, sortim i  fem conexiòn amb els altres, ajudem a posar fi a la injustícia, a l'odi i els genocidis.  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios