OCINE El Vendrell, del 25 de desembre al 3 de gener 2013

By Esguard de Dona - dilluns, de desembre 24, 2012


Los Miserables
Ja fa moltes setmanes us van parlar d’aquesta pel•lícula que reuneix a un notable grup d’actrius i actors per donar vida a la pantalla el musical que tant èxit ha tingut i té, i que porta el mateix nom.
Hugh Jackman deixa d’un costat a Lobezno i interpreta a Jean Valjean, amb un enemic declarat, en Russell Crowe (l’inoblidable Gladiator), amb ells Anne Hathaway (la darrera Cat Woman al darrer Batman), qui va aprimar-se setze quilos pel paper de Fantine, Helena Bonham Carter com a Madame Thénardier, Sacha Baron Cohen com Thénardier, Amanda Seyfried com a Cossette, acompanyats per un llarg repartiment.
El director és Tom Hooper  a qui podeu recordar pel Discurso del Rey. El guió, basat al novel•la de Victor Hugo, és de Claude-Michel Schönberg i Alain Boublil, tots dos formen part també  del departament musical de l’obra. Les lletres són de Herbert Kretzmer; Jean-Marc Natel també forma part de l’equip de guió i música, James Fenton es el responsable dels textos addicionals i William Nicholson signa el guió (també va participar en els guions de El Primer Caballero i Gladiator).
Es una gran producció amb una llista d’equip tècnic inacabable del nombre de participants que han posat el seu gra de sorra per dur-la a terme.  Només al departament de música han participat Christoph Buaschinger, James Bellamy, Becky Bentham, Anne Dudley, Catherine Grieves, David William Hearn, Nick Hill, Robert Houston, Rael Jones, Gerard McCann, Stepehn Metcalfe, Neil Stemp, Claire Underwood, John Warthurst  a més dels ja citats Herbert Kretzmer i Claude-Michael Schönberg.
Les fotografies dels posters són de bella factura com podreu comprovar.Es didícil sentir la veu de Anne Hathaway i no emocionar-se.

Rompe Ralph!
El dolent d’un videojoc ho vol deixar de ser, però la cosa es complica.
El director coguionista i coautor de l’argument és Rich Moore (Futurama i 17 episodis dels Simpson), Phil Johnston  es també coautor de l’argument, junt a Jim Reardon (director de 40 episodis dels Simpson i coguionista de Wall-e) i amb Jennifer Lee  que ha fet el guió.

Campanilla: El Secreto de las Hadas
Amanecer Parte 2
La Vida de Pi
El Hobbit

El Alucinante Mundo de Norman (ParaNorman)
El Chef: La Receta de la Felicidad
El Cuerpo
El Origen de los Guardianes


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios