OCINE El Vendrell, del 21 al 24 de Desembre.

By Esguard de Dona - divendres, de desembre 21, 2012


El Cuerpo
Pel•lícula espanyola dirigida per Oriol Paulo,  qui també és coguionista, i qui té amplia experiència en la creació d’arguments i guions tant per a la televisió ja que pel Cor de la Ciutat de la que va fer cinc capítols; o a Majoria Absoluta (2 capítols) i que ja havia també fet el guió i dirigit McGuffin.  L’altre guionista és Lara Sendim, qui també ha signat guions per a La Riera, El Cor de la Ciutat, Ventdelplà i Majoria Absoluta.
Belén Rueda, Hugo Silva, José Coronado i Aura Garrido interpreten els principals papers d’aquest suspens que gira entorn la desaparició d’un cos d’un dipòsit de cadàvers.


El Chef, La Receta de la Felicidad  (Comme un Chef) 
Jean Reno de nou en una pel•lícula d’humor (de fet està preparant el tercer lliurament de El Visitants) acompanyat per Michaël Youn  i on Santiago Segura té un paper secundari.
El Chef (Jean Reno) una estrella de la cuina, ensopega amb la nova direcció de l’empresa que té la propietat del seu restaurant, com a conseqüència va perdent el seu equip de cuiners i davant el repte de fer un gran menú que ha de ser puntuat els crítics gastronòmics de la Guia Alexandre, troba en un afeccionat a la cuina un ajudant singular i de gran talent.
Dirigida per Daniel Cohen, qui també ha fet el guió, qui per exemple va dirigir CoCo. .
En versió original

El Alucinante Mundo de Norman
Pel•lícula d’animació dirigida per Chris Butler (va formar part de l’equip artístic de La Nova Cadáver, Tarzan 2 i Los Mundos de Coraline) i Sam Fell, qui ja ha dirigits Ratónpolis i El Valiente Despereaux entre d’altres.
Un jove amb poder per parlar amb els zombies i bruixes; en mig d’un poble envaït pels primers.Campanilla: El Secreto de las Hadas
Amanecer Parte 2
La Vida de Pi
El Hobbit


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios