OCINE El Vendrell: Cine del 5 al 13 de desembre

By Esguard de Dona - dimarts, de desembre 04, 2012

Un Buen Partido (Playing for Keeps)
Una ex estrella de l’esport que passa un mal moment va a entrenar l’equip del seu fill, per un costat intenta esdevenir un adult, tenir una relació amb el seu fill, a la vegada ha de fer front a les atractives mares dels companys d’equip del fill que el persegueixen.
El protagonista és Gerard Butler (George)que es va començar a fer popular arrel la pel•lícula “300”; però està acompanyat d’un ampli elenc de coneguts actors i actrius, com Jessica Biel (Stacie) a qui fa poc la vam poder veure a “Desafio Total” (Total Recall); Dennis Quaid (Carl) també fa poc a les pantalles amb “Qué esperar cuando estás esperando”Uma Thurman, de la que hi ha rumors que podria interpretar un tercer lliurament de Kill Bill;  Catherine Zeta-Jones els seus dos últims estrenes van ser  “Mi Segunda Vez” l’any 2009 i “La Era del Rock” aquest passat estiu, i té pendent de estrenar “Lay The Favorite” de la que encara no tenim data pel nostre país, i que s’estrena aquest mes a Estats Units; James Tupper, de la sèrie Revenge i Anatomia de Grey;  Judy Greer a la que hem pogut veure a les sèries Dos Hombres y Medio;  Californication o Colgados en Filadelfia. El paper de l’infant l’interpreta Noah Lomax qui també prové de la televisió. El director és Gabriele Muccino qui va dirigir a Will Smith a les pel•lícules “En Busca de la Felicidad” i “Siete Almas”.  El guió és de Robbie Fox.  La música és d’Andrea Guerra  qui ha composat per pel•lícules com Nine, i que va musicar la ja citada “En Busca de la Felicidad”.

Entrevista amb Gerard Batler i Jessica Biel.Sin Tregua (End of Watch)
Dos joves policies han sigut senyalats per a ser assassinat per un càrtel de la droga  després de haver fet una confiscació dins un treball rutinari.
Jake Gyllenhaal (Brian Taylor) és el protagonista, aquest actor  que hem vist a “Brokeback Mountain”, o a “Prince of Persia: Las Arenas del Desierto”  no estrenava res als nostre país des de fa una mica més d’any i mig en que vam poder veure’l a “Código Fuente”, acompanyat per Michael Peña a qui l’any passat es va poder veure a “Un Golpe de Altura”  i fa uns anys a la reconeguda “Crash”, els acompanyen Natalie Martinez , la detectiu Jamie Lovato a CSI Nova York, Anna Kendrick , qui apareixia a “Qué Esperar Cuando estás Esperando” i en el paper de Jessica a la nissaga “Crepúsculo” i America Ferrara  (Betty la Fea). El guió i la direcció és de David Ayer , un expert en cinema de policies i acció,  (Training Day, The Fast and the Furious, Swat: Los Hombres de Harrelson com a guionista o com a part de l’equip de guionistes; i Vidas al Límite com a guionista i director).  La música és de David Sardy (Wall Stret 2; The Green Hornet i Wanted, entre d’altres).


Estrena:
Continuen


Hotel Transilvania
Skyfall  (Comentari a la pel·lícula) 
Campanilla: El Secreto de las Hadas
Amanecer Parte 2
Fin
La Vida de Pi
Asterix i Obelix al Servicio de su Majestad
El Origen de los Guardianes


  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios